Selamlar ben hobiye başlamak istiyorum ama bir takım sorularım var

mistafa_beyy

Yumurta
Üye
Merhabalar, ben ailemi ikna edemediğim için evde bakmaya izin alamadım ancak bir bağ evimiz var en az 10 günde bir gidiyoruz ama daha sık gittiğimizde oluyor ben bağ evinde bu hobiye başlamam mümkün mü ,mümkün ise hangi tür daha uygun olur?

Moderatör tarafında düzenlendi:

mabeakv2

Pupa
Üye
Merhabalar, ben ailemi ikna edemediğim için evde bakmaya izin alamadım ancak bir bağ evimiz var en az 10 günde bir gidiyoruz ama daha sık gittiğimizde oluyor ben bağ evinde bu hobiye başlamam mümkün mü ,mümkün ise hangi tür daha uygun olur?
Bağ evinde bakabiliyorsan ve 10 günde bir gidiyorsanız neden olmasın... sadece sıcakta bırakmayın ve beslemelerini iyi yapın. Yanlız anladığım kadarıyla hobiye yeni başlamışsınız. O yüzden bulduğunuz kraliçenin genellikle beslenmesi gerekmiyor takii işçi çıkasına kadar işçi çıktıktan sonra dediklerimi yapabilirsiniz.

Hangi cinsi bulurum yada hangi cins uygun diyorsanız genellikle türkiyenin her yerinde (genellikle -duyar kasılmasın diye genellikle diyorum-) bulunan cinsler var. Bulabileceğiniz ve hobide sizi zorlamayacak en iyi cinsler Tetramoriumlar, Lasiuslar, Messorlardır.

ardaacar25

Larva
Üye
Karınca hobisi fazla alan gerektirmeyen bir hobi daha yeni başlıcağın için outworld de kullanmassın başta tüpü de saklayabilirsin bence 10 günde bir bakmak bence az sonuçta işçiler çıkıncı düzenli beslemen gerekecek