Selamlar Arkadaşlar...

Ali_doğan

Yumurta
Üye
Selamlar Arkadaşlar ben Ali Muğla'da Datça ilçesinde yaşıyorum 8 yaşında bir kızım var onunla beraber hobi olarak karınca yetiştiriciliği yapmak istiyoruz. Geç mi kaldım? Tuğkan Gönültaş'ın videolarını izledim. Buralar çok sıcak ve galiba kraliçe bulamayacağım gibi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Daha önceden kendi işletmemde pirana beslemiştim akvaryumum hazır.
buraların iklimini bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Yoksa almam mı gerekiyor kraliçeyi başlangıç için ne veya nereden, nasıl alırım?

Son düzenleme:

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhaba Ali Doğan abi, Sonbahar'ın sonlarına kadar uçuşlar devam edebiliyor. Yani bu demek oluyor ki her gün kraliçe karıncaya denk gelme ihtimaliniz var. Satın almanızı tavsiye etmem, bulduğunuz kraliçe olduğundan şüphelendiğiniz karıncaları buraya, Tür Sorgulama kanalına paylaşıp kraliçenin nasıl olduğu, nasıl olmadığı hakkında daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz. :)

İkinci bir hususta sıcaklıktan dolayı kraliçe bulamayacağınızı düşünmeniz, aksine diyebilirim. Kraliçeler genellikle nemli ve sıcak günlerde bulunurlar.

Çekoslavakyalı

Yumurta
Üye
Selamlar Arkadaşlar ben Ali Muğla'da Datça ilçesinde yaşıyorum 8 yaşında bir kızım var onunla beraber hobi olarak karınca yetiştiriciliği yapmak istiyoruz. Geç mi kaldım? Tuğkan Gönültaş'ın videolarını izledim. Buralar çok sıcak ve galiba kraliçe bulamayacağım gibi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Daha önceden kendi işletmemde pirana beslemiştim akvaryumum hazır.
buraların iklimini bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Yoksa almam mı gerekiyor kraliçeyi başlangıç için ne veya nereden, nasıl alırım?
Hoşgeldin Ali Doğan abi, kasımın ortalarına kadar uçuşlar devam ediyor diye biliyorum.Eğer yağmurdan yağından sonra çıkarsanız bulma ihtimaliniz artabilir.Iyi hobiler

Son düzenleme: