Selam Karıncaçiftliği

RecepTahaAkgül

Yumurta
Üye
Selamlar.adım recep 15yaşına gircem 24 haziranda. hobiye başlamak istiyorum eskiden başlamıştım ama hep öldürmüştüm.Şuandada hiç karınca bulamıyorum.Ankaradayım elinde fazladan olup ya da vermek isteyen varsa elden alabilirim. Çokfazla araştırma yaptım.Karınca çiftliğimin bütün videolarını bitirdim. Hobiye başlamayı çok istiyorum.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.İki hafta önce kurt satın almıştım elimde unkurduda var.

Merdcan

Yumurta
Üye
Selamlar.adım recep 15yaşına gircem 24 haziranda. hobiye başlamak istiyorum eskiden başlamıştım ama hep öldürmüştüm.Şuandada hiç karınca bulamıyorum.Ankaradayım elinde fazladan olup ya da vermek isteyen varsa elden alabilirim. Çokfazla araştırma yaptım.Karınca çiftliğimin bütün videolarını bitirdim. Hobiye başlamayı çok istiyorum.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.İki hafta önce kurt satın almıştım elimde unkurduda var.
70 tl kargo parasını ödeyebileceksen gönderim yaparım 1 tetramorium ve 1 lasius

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kanka bence bulursun kraliçe ya gezerken yollara cok iyi bak yesillik alanlara yakın kaldırımlarda dolaş çünkü formica,lasius,tetramorium gibi türler uçuyor baya

Engin

Yumurta
Üye
Hobide sana başarılar diliyorum kraliçe satın alma bence şu an özellikle çok fazla cins uçuyor illaki bulursun sana tavsiyem gece 10 11 gibi karanlık ışık kaynağı bulunmayan sokaklarda yere yakın ve güçlü ışık kaynaklarının altına bak çok fazla kraliçe karınca bulursun yinede yok ben hiç bulamıyorum dersen karanlık bir yere ışık tuzağı kurabilirsiniz👍👍👍
(Çıkıp düz aramak içinde birkaç tavsiye vereyim yağmurdan sonra nem çok artacağı için aramak için güzel bir zamandır rüzgarsız günlerde uçuşlar artabilir şansı denemek lazım belki yakalarsınız birde ant nuptial flight predictor diye bir uygulama var oradan bakıp yüzde yüksekse aramaya çıkabilirsiniz ama bu uygulamaya göre hareket etmeyin uygulama genelde çok yanılıyor👍👍👍)👍👍👍

Son düzenleme:

FatihBurak

Yumurta
Üye
Dostum yamurdan sonra çık ara sana tavsiyem yer beyaz olan çakıllık alnalardada çok belli oluyor

Markusty

Yumurta
Üye
Kanka bulamıyorum deme bende bulamıyorum dedim 5 gün önce arkadaşlarla bankta otururken ayağımın altından geçti 2 tane lasius kraliçesi