Selam dostlar, abilerim, ablalarım; ben Emre. Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 24 yaşımdayım, İzmir’de ikamet ediyorum ve burada psikoloji okuyorum. Her ne kadar Tuğkan abiyi ve Karınca Çiftliğim Youtube kanalını çok uzun zamandır takip ediyor olsam da karınca içeriklerinden ziyade diğer içeriklerle ilgiliydim ve birkaç farklı hayvan sahiplenmişliğim ve hala daha baktığım hayvanlar olsa da, karınca besleme fikri hiç aklıma yatmamıştı ve karınca defteri benim için orda kapanmıştı. Sonra birkaç gün önce Youtube’da “Neden Karınca besliyoruz? Karınca beslenir mi ”yav”” videosuna denk geldim ve harbiden ya diyip tıkladım. Sonrasında Tuğkan abinin büyüleyici çenesi(!) sağolsun bütün rehber ve diğer karınca videolarını takır takır izledikten sonra kendimi birden çiftleşme uçuşunu beklediğim sırada araştırmalarıma devam ederken burada buldum. Elimde zaten deney tüpleri vs. mevcuttu ekipman konusunda hiçbir sorunum yok, sırada kraliçe bulmak var. Umarım bu hevesim daim olur. İyi forumlar herkese.