Selam beyler nasılsınız?

Zodex

Larva
Üye
Uzun zamandır foruma giriş yapmıyorum. Nasılsınız?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Bunun için konu açman pek doğru değil. Sohbet etmek istiyorsan discord kanalında arkadaş bulabilirsin

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Bunun için konu açman pek doğru değil. Sohbet etmek istiyorsan discord kanalında arkadaş bulabilirsin
Konu diğer kanalında olduğu için uygunsuz olduğunu sanmıyorum. Adı üstünde "konu dışı"

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hocam anlık mesajlaşma gibi olursa eğer ana sayfada konu kalabalığı olur. Ayrıca amacına hizmet etmeyen bir şey.
Amacı konu dışı konularda konuşmak zaten. Konumuz ne? Canlılar. O halde bir sınır koyulmamış. Konu kalabalığı olacağına katılıyorum ama bir engel değil.

Zodex

Larva
Üye
Amacı konu dışı konularda konuşmak zaten. Konumuz ne? Canlılar. O halde bir sınır koyulmamış. Konu kalabalığı olacağına katılıyorum ama bir engel değil.
tamam reis sakin takma bu adam moderatör tiplemesine girmiş yargı dağıtıyo boşver

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Arkadaş "pek doğru değil." şeklinde görüşünü ifade etmiş. Yapamazsın, edemezsin dememiş zaten. Düşüncesini paylaşması için de illa yetkili olup bunun için görev almasına gerek yok. Forum kullanıcısı olarak forumun düzenli ve sağlıklı bir ortam olmasını istemesi gayet doğal.