Konu diğer kanalında olduğu için uygunsuz olduğunu sanmıyorum. Adı üstünde "konu dışı"Bunun için konu açman pek doğru değil. Sohbet etmek istiyorsan discord kanalında arkadaş bulabilirsin
Hocam anlık mesajlaşma gibi olursa eğer ana sayfada konu kalabalığı olur. Ayrıca amacına hizmet etmeyen bir şey.Konu diğer kanalında olduğu için uygunsuz olduğunu sanmıyorum. Adı üstünde "konu dışı"
Amacı konu dışı konularda konuşmak zaten. Konumuz ne? Canlılar. O halde bir sınır koyulmamış. Konu kalabalığı olacağına katılıyorum ama bir engel değil.Hocam anlık mesajlaşma gibi olursa eğer ana sayfada konu kalabalığı olur. Ayrıca amacına hizmet etmeyen bir şey.
tamam reis sakin takma bu adam moderatör tiplemesine girmiş yargı dağıtıyo boşverAmacı konu dışı konularda konuşmak zaten. Konumuz ne? Canlılar. O halde bir sınır koyulmamış. Konu kalabalığı olacağına katılıyorum ama bir engel değil.
Ben moderatör rütbesini göremedim yani bence bu tarz işleri moderatöre bırakBunun için konu açman pek doğru değil. Sohbet etmek istiyorsan discord kanalında arkadaş bulabilirsin