hoşgeldin hocam, keyifli hobiler dilerim. umarım aradığın tüm bilgilere ulaşabilirsin. herhangi bir canlı besliyor musun?Merhaba ben ersin Ankarada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Hobiye yeni başladım. StreozX nicki ile tanınıyorum. Size hobinizde başarılar
Teşekkürler. Şuanlık karınca (messor) besliyorum. Eğer bi sorum olursa hemen iletirim. Tekrardan Teşekkürler .)hoşgeldin hocam, keyifli hobiler dilerim. umarım aradığın tüm bilgilere ulaşabilirsin. herhangi bir canlı besliyor musun?
ilk olarak hoş geldin ben şahsen senden forum için günlük yapmanı beklerimTeşekkürler. Şuanlık karınca (messor) besliyorum. Eğer bi sorum olursa hemen iletirim. Tekrardan Teşekkürler .)
Günlük tutmayı düşünüyorum ama daha jraliçe yumurtlamadı yumurtladığı zaman ilk fotoyu paylaşacağım forumda.ilk olarak hoş geldin ben şahsen senden forum için günlük yapmanı beklerim
En kısa sürede yumurtlaması dileğiyle. Bende günlüğünüzü takip etmek isterim.Günlük tutmayı düşünüyorum ama daha jraliçe yumurtlamadı yumurtladığı zaman ilk fotoyu paylaşacağım forumda.
Teşşekkür ederimEn kısa sürede yumurtlaması dileğiyle. Bende günlüğünüzü takip etmek isterim.