Selam Arkadaşlar (ucamayanadam)

ucamayanadam

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar. İsmim Özgün Emek Soyadım GİRGİN.
Tekirdağ ili Çorlu ilçesinde yaşıyorum. 30 yaşındayım.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin şirketlerinden birinde çalışıyorum.
Karınca konusunda tecrübesizim. Yaklaşık 4 gündür forumda ve karınca çiftliğim kanalında ki bütün konuları okuyup, videoları izlemeye çalışıyorum.
Tecrübem yok ama sayenizde bir çok bilgiye sahibim. Bu bilgileri tecrübe etmek için sezonun açılmasını ve ilk kraliçemi yakalamak için doğru zamanı bekliyorum.
Foruma kayıt olurken sizlerin bilgilerinden daha fazla faydalanmak için kayıt oldum. Aynı zamanda hobiye başlayacağım için buradayım.
Daha önce muhabbet kuşu, hamster, akvaryum balıkları (özellikle lepistes, melek, piranha) , sultan papağanı, maltese terrier, ve kedi baktım.
Hayat felsefem ise mutluluk bulaşıcıdır, herkesin mutlu olmasını isterim.
Hepinize mutluluklar......

seehachiko

Yumurta
Üye
Merhaba,
Foruma ve karınca hobiciliğine hoşgeldin, senin için zevkli ve mutluluk verici bir deneyim olacağına inanıyorum :) Sezon açıldığında umarım en güzel kraliçe sizinki olur :)

ucamayanadam

Yumurta
Üye
Merhaba hoşgeldin, iyi forumlar dilerim. 🙂
Teşekkür ederim. Size de iyi forumlar ;)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,
Foruma ve karınca hobiciliğine hoşgeldin, senin için zevkli ve mutluluk verici bir deneyim olacağına inanıyorum :) Sezon açıldığında umarım en güzel kraliçe sizinki olur :)
Teşekkür ederim alakanız için ;) Umarım herkesin yakaladığı kraliçeler en güzeli olur :D

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Merhaba, foruma hoş geldiniz. Umarım güzel kraliçelerle hobiye başlarsınız. Size de mutluluklar. 🙂