Şekerli Su

Emirintus

Yumurta
Üye
Karıncalar için hazırlanan şekerli su kaç gün dayanır?

hecelik

Yumurta
Üye
Ben 3 gün sonra çıkarıyorum. Çünkü su buharlaşıp şeker yoğunlukta kalıyor, suluğun ucunda pamuk da olsa bende taşma yapıyor böyle olunca. Yoğun da bir şeker miktarı olunca iyice yapış yapış oluyor bal gibi, o da bence tehlikeli bir durum

Emirintus

Yumurta
Üye
Peki ya depoladığımız şekerli su ne kadar gider? Mesela 100ml şekerli su hazırlasam kapalı bir kapta 28 derece sıcaklıkta ne kadar gider?

Emirintus

Yumurta
Üye
Ne kadar giderden kastım ne zaman zarar vermeye başlar. Mesela ne zaman küflenir felan.

General_Elyq

Pupa
Üye
Peki ya depoladığımız şekerli su ne kadar gider? Mesela 100ml şekerli su hazırlasam kapalı bir kapta 28 derece sıcaklıkta ne kadar gider?
Tavsiye etmiyorum çünkü hecelik arkadaşımızın belirttiği gibi şu buharlşınca şeker yoğun kalır ve buda biraz zararlı olur.

Önerim; out world bağlıdır büyük ihtimalle değilsede işçi sayına uygun bir tane bağlıyabilirsin messorsa cinsi sadece tohum depolayın bir de şu onun haricinde canlı yem ve şekerli suyu zaten haftada bir verseniz yeterlidir.

Emirintus

Yumurta
Üye
Tuğkan abinin bir videosunda sivri uçlu şişeye doldurulmuş şekerli su vardı. Karıncalara öyle ikram ediyordu şekerli suyu diye hatırlıyorum.