Şekerli Su Problem Olur mu?

Musta

Yumurta
Üye
kraliçenin pupaları var compotonus. henüz işci yok süreci hızlandırmak için şekerli su versem problem olur mu

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
problem olmaz ama hızlandırmaz

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
kraliçenin pupaları var compotonus. henüz işci yok süreci hızlandırmak için şekerli su versem problem olur mu
Camponotuslar çok streslidir ve zaten işçileri geç çıkar yapacağınız besleme yüzünden strese girecektir büyük ihtimalle süreci hızlandırmaktan çok yavaşlatacaktır çok strese girerse yumurtalarını bile yiyebilir belki birkaç hafta için zamanınızı heba edersiniz çok gereksiz yani besleme yapmamanızı tavsiye ederim

Musta

Yumurta
Üye
Camponotuslar çok streslidir ve zaten işçileri geç çıkar yapacağınız besleme yüzünden strese girecektir büyük ihtimalle süreci hızlandırmaktan çok yavaşlatacaktır çok strese girerse yumurtalarını bile yiyebilir belki birkaç hafta için zamanınızı heba edersiniz çok gereksiz yani besleme yapmamanızı tavsiye ederim
mesajınızı suyu verdikten sonra okudum malesef neredeyse hiç sarsmadım tüpü yerinden bile kaldırmadan verdim,yinede risk var mı?

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
mesajınızı suyu verdikten sonra okudum malesef neredeyse hiç sarsmadım tüpü yerinden bile kaldırmadan verdim,yinede risk var mı?
Bilmiyorum hiç sarsmadıysanız stres yapmamış olabilir risk teşkil edeceğini sanmıyorum ama sunuçta şekerli su buharlaştıkça nem i arttıracak nem değişiminden niraz rahatsız olabilir ama eğerki hiç sarsmadıysanız risk teşkil edeceğini sanmam

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
belki larvanın büyüme süreci hızlanabilir ama pupalar dışardan besleme vs. ile gelişmiyor kendi kendilerine gelişiyorlar o yüzden pupalara hiçbir etkisi olmaz