Eve kurt alamıyoruz sineklerde ilaclimi degilmi guvenemiyoruz ne yapmamız lazımKıyma vermeyin hocam, canlılarınızı olabildiğince böcekle besleyin.
Evet o yüzden vermek istemiyorum sinek böcek vsBöcekleri öldürmek için kullanilan maddeye böcekler adaptasyon geliştirdiği için o madde böceklerin içinde olabiliyomuş ve karıncalar onu yerlerse ölebilirlermiş?
Diye duydum sence?
Hocam zaten hobiyi yapmak için çok basit bir kaç şey var. Onları da edinemiyorsanız hobiye çok girmenizi tavsiye etmiyorum ben. Kolonileriniz uzun dönemde alternatif proteinlere olumlu tepki veriyorsa sizin için sorun olmaz. Ama ben bir şekilde canlı yem edinmenizden yanayım her zaman.Eve kurt alamıyoruz sineklerde ilaclimi degilmi guvenemiyoruz ne yapmamız lazım![]()
Böyle demek doğru değil. Her şeyin fazlası zararlı. Tuğkan Abiyi örnek verecekseniz; kendisi de artık kıyma önermiyor. Bana söylediği, kolonileri ilk başta çok güzel yemiş ve büyümüş. Sonrasında aynı doğrultuda işçi ölümleri olmuş. Protein zehirlenmesi... Bu yüzden koloniniz uzun vadede olumlu tepki veriyorsa devam edin diye ekledim zaten yukarıdaki yazımda.Arkadaşlar böcek canli yem vermektenizdense kıyma salam sucuk tavuk sosis verebilirsiniz hiç bir zararı yoktur en iyisi kıyma
Vermemde bir sorun olmaz mı yani?Evet Tuğkan abiye bu bilgiyi ulaştıran arkadaş kafasına göre yorum yapmış sanırım.
Ben kurt almaya karar verdim 😀Arkadaşlar böcek canli yem vermektenizdense kıyma salam sucuk tavuk sosis verebilirsiniz hiç bir zararı yoktur en iyisi kıyma
Sorun olur elbette. Kolonilerinizi olabildiğince böcekle besleyin. Alternatifler her zaman ikinci planda olsun sizin için.Vermemde bir sorun olmaz mı yani?