Az yumurtlamış olabilir, patlatılmış da olabilir nereden aldığını bilmiyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla 3-4 tane işçisi var umarım yaşar ve yaşayacağını düşünüyorum.İnternetten satın aldığım kolonin sadece 2 yumurtası var bu beni biraz süpheye düşürdü kargo sırasında olmuş olabilirmi? Koloni yaşarmı patlatılmış kolonimi?
Kraliçe sakin duruyor prenses olma ihtimali varmıdır sizce?Az yumurtlamış olabilir, patlatılmış da olabilir nereden aldığını bilmiyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla 3-4 tane işçisi var umarım yaşar ve yaşayacağını düşünüyorum.
Prenses olsaydı kanatlı olurdu, elinizdeki camponotus kraliçesi.Kraliçe sakin duruyor prenses olma ihtimali varmıdır sizce?
Bazı satıcılar kanatlarını koparıp gönderiyor o yüzdenPrenses olsaydı kanatlı olurdu, elinizdeki camponotus kraliçesi.
Eğer siz aldıktan sonra yumurtladıysa kraliçedir.Onu anlamak için bir şeyler yapabiliyormuyuz
Daha yeni geldi biraz bekleyeceğim o zaman eğer sıkıntı olursa satıçı sitenin ismini bırakabilirimEğer siz aldıktan sonra yumurtladıysa kraliçedir.