Sarımsaklı Yem?

Tighoubout

Yumurta
Üye
Balıklara sarımsaklı yem verirken normal balık yemine sarımsak suyu emdirmek mi daha iyi olur yoksa Tropical D-Allio Plus gibi hazır sarımsaklı yemler mi?

Çoğu kimse hazır yemlerin cok etkili olmadığını ve gereksiz olduğunu söylüyor.

Bazı kişiler ise yeme sarımsaklı su emdirmenin suyu kokuttuğunu söylüyorlar.

Hangi şekilde sarımsaklı yem kullanmak daha sağlıklı ve etkili olur? Eğer yeme emdir derseniz suyun kokmaması için ne yapmalı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Ben hazır kullanıyorum hiçbir faydasını göremedim markasını bilmiyorum petshopa sarımsaklı yem dedim verdi. Verirken biraz koku oluyor. Bence en iyisi iç parazit varsa Sera bakto tabs alın etkisini hemen gördüğüm bir yem. Ara sıra önlem olarak kullanırım ben.

YigitTr

Yumurta
Üye
Balıklara sarımsaklı yem verirken normal balık yemine sarımsak suyu emdirmek mi daha iyi olur yoksa Tropical D-Allio Plus gibi hazır sarımsaklı yemler mi?

Çoğu kimse hazır yemlerin cok etkili olmadığını ve gereksiz olduğunu söylüyor.

Bazı kişiler ise yeme sarımsaklı su emdirmenin suyu kokuttuğunu söylüyorlar.

Hangi şekilde sarımsaklı yem kullanmak daha sağlıklı ve etkili olur? Eğer yeme emdir derseniz suyun kokmaması için ne yapmalı?
Balığın türünü bilmessek bir yorum yapamayız.

Tighoubout

Yumurta
Üye
Ö
Ben hazır kullanıyorum hiçbir faydasını göremedim markasını bilmiyorum petshopa sarımsaklı yem dedim verdi. Verirken biraz koku oluyor. Bence en iyisi iç parazit varsa Sera bakto tabs alın etkisini hemen gördüğüm bir yem. Ara sıra önlem olarak kullanırım ben.
Önlem amaçlı haftalık besleme yapacağım bakto tabs pahalıya geliyor

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Bizzat Tropical D-Allio plus kullanıyorum ve evetöyle aman aman etkili bir yem değil. Bu yüzden ben eksta olarak bu yeme 4-5 damla sarımsak suyu damlatıp o şekilde veriyorum. Balıklarınızın ilgisini önce çok az miktarda normal bir yem ile çekip sonrasına sarımsak suyu emdirdiğiniz yemleri saniyesinde tüketecekleri ve artık yem kalmaycak şekilde azar azar verirseniz öyle fazla bir koku sorunu olmuyor oluşan kokuda en fazla 1-2 saate geçiyor.