Şırınfade beslediğim karınca şırıngada sarı yuvarlağımsı ve küçük bir madde bıraktı o yumurtamı ve kraliçemi bulalı 1 gün bile olnadı
Fotoğraf olmadan kesin bir şey diyemeyizŞırınfade beslediğim karınca şırıngada sarı yuvarlağımsı ve küçük bir madde bıraktı o yumurtamı ve kraliçemi bulalı 1 gün bile olnadı
Yumurta olduğunu pek sanmıyorum hangi cins kraliçe ?Şırınfade beslediğim karınca şırıngada sarı yuvarlağımsı ve küçük bir madde bıraktı o yumurtamı ve kraliçemi bulalı 1 gün bile olnadı
Yeni bir cins mi keşfettiniz hocam? Siz en iyisi fotoğraf atın hem cinsini söyleyelim hem de gördüğünüz şeyin yumurta olup olmadığına bakalım.Kraliçenin cinsi reptula fotoğraf atıyım mı?
reptula mi?Kraliçenin cinsi reptula fotoğraf atıyım mı?
Kulağa bir araba markası gibi geliyor, fotoğraf atarsanız görmek isterizKraliçenin cinsi reptula fotoğraf atıyım mı?
Reptula "sürüngen" demek diye biliyorum.Kulağa bir araba markası gibi geliyor, fotoğraf atarsanız görmek isteriz
sürüngen kraliçe.o da iyimiş :dReptula "sürüngen" demek diye biliyorum.
Kraliçe değil major işçi gibi sankiEkli dosyayı görüntüle 5925
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
O sarı şey küçük diye çekemiyorum
Resim net değil ve şırınganın içinde durmak istemiyor
Barbarus türkiye kayıtlarında yoktahminlerimi öne sürüyorum bu bir major gibi duruyor kraliçeye pek benzetemedim fotoğraf yandan olursa daha belli olur ama messor barbarusun majorü tahminim budur
bilmiyorum tahmin tutmamış kafası hafif kırmızı gibi geldi bana o yüzden öyle dedimKraliçe değil major işçi gibi sanki
Barbarus türkiye kayıtlarında yok