Öncelikle sınıf ayrımı değil, vede konuşurken uslubunuza dikkat ediniz . İyi hobiler.(sınıf ayrımı olduğunu düşünmüyorum bu tür isteğe bağlı olarak köle yapar başka işçileri denemenizi tavsiye ediyorum.)Kraliçen sınıf ayrımı yapiyo knk.
Üslubumda bişey yokki knk ciddi bi şekilde soylemiştim.Yanlis anlasildiysam özür dilerim.Öncelikle sınıf ayrımı değil, vede konuşurken uslubunuza dikkat ediniz . İyi hobiler.(sınıf ayrımı olduğunu düşünmüyorum bu tür isteğe bağlı olarak köle yapar başka işçileri denemenizi tavsiye ediyorum.)
Yani konuşmada hiçbirşey yok niye böyle dedin ki adama.Öncelikle sınıf ayrımı değil, vede konuşurken uslubunuza dikkat ediniz . İyi hobiler.(sınıf ayrımı olduğunu düşünmüyorum bu tür isteğe bağlı olarak köle yapar başka işçileri denemenizi tavsiye ediyorum.)
Kısaltmaları söylüyor kuralları okudunuzmu?Üslubumda bişey yokki knk ciddi bi şekilde soylemiştim.Yanlis anlasildiysam özür dilerim.
Bende anlamadimda neyse konumuz dağılmasın.Tartişmaya gerek yok.Yani konuşmada hiçbirşey yok niye böyle dedin ki adama.