Aynı problem bende de var ben tamamen nedeyse hiç ışık almayan bir çekmecenin içine havluya sarıp koydum haftaya pazar bi kontrol edicem bakalım durumlar ne olacak bende beklemedeyim .Dün kargodan gelen Camponotus Sanctus kraliçem sürekli tüpün çıkış ağzında duruyor.Su olan kısımdaki pamuğa gitmiyor ve tüpün içinde dolaşmıyor.Sebebi ne olabilir?
Ne kadar süredir böyle? Pamuktan su sızıntısı olmuş olabilir, Aşırı nem hoşuna gitmemiş olabilir, birden fazla sebebi mümkünDün kargodan gelen Camponotus Sanctus kraliçem sürekli tüpün çıkış ağzında duruyor.Su olan kısımdaki pamuğa gitmiyor ve tüpün içinde dolaşmıyor.Sebebi ne olabilir?
Dünden beridir.Su sızıntısı yok.Ne kadar süredir böyle? Pamuktan su sızıntısı olmuş olabilir, Aşırı nem hoşuna gitmemiş olabilir, birden fazla sebebi mümkün
Ben stresten olduğunu düşünüyorum. Ben de componotus sanctus almıştım önceden kargpdan geldiğinde aynılarını yaşadım karanlık ortamda 1 hafta bekle titreşmesin hiç. Bir de opak bir şeyle sarmanı öneririm tüpüDün kargodan gelen Camponotus Sanctus kraliçem sürekli tüpün çıkış ağzında duruyor.Su olan kısımdaki pamuğa gitmiyor ve tüpün içinde dolaşmıyor.Sebebi ne olabilir?