Olum messor ne arar burda messor structor var tek bildiğim oda tarlarda messor ege AkdenizdeMessor baya var onun dışında bek bilmiyorum
Messor hemen hemen tüm Türkiye'de bulunmaktaOlum messor ne arar burda messor structor var tek bildiğim oda tarlarda messor ege Akdenizde
Aga var ama Karadeniz esen yüksek nemli bir yer agac dolu orman karincalari daha yaygın mutlaka messor vardır ama genel olarak Karadenizde yaygin bulunmamaktaMessor hemen hemen tüm Türkiye'de bulunmakta
Hangi ilden bahsettiniz bilmiyorum ama en son karadenizdeyken bol bol kolonisi vardı birde orman karıncası diye bahsettiğiniz hangi cins merak ettim deAga var ama Karadeniz esen yüksek nemli bir yer agac dolu orman karincalari daha yaygın mutlaka messor vardır ama genel olarak Karadenizde yaygin bulunmamakta
FormicaHangi ilden bahsettiniz bilmiyorum ama en son karadenizdeyken bol bol kolonisi vardı birde orman karıncası diye bahsettiğiniz hangi cins merak ettim de![]()
TeşekkürlerFormica
Reis farkettiysen orman dedimSamsunluyum hergün kolonisini görüyorum messorun gayet yaygın bir tür türkiyede
Osbziw lütfen saygılı uyarın☺️Reis farkettiysen orman dedim
Reis ormanda Messor olmaz diye bi kural mı var?Reis farkettiysen orman dedim
Ormanda hiç bir şekilde messor olmaz demedim hatanı düzelteyim ormanda messor bulma şansın var ama daha çok camponotus, formica ve lasius yaygınReis ormanda Messor olmaz diye bi kural mı var?
Ormandada varlarReis farkettiysen orman dedim
Mesajları düzgün okursanız anlarsınızOrmandada varlar
Yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum messorlar ormandada gayet yaygınlarMesajları düzgün okursanız anlarsınız