Büyük ihtimalle kumda veya suda yavrusu yada yumurtası vardır, ne oldupu hakkında bir bilgim yok 😦Merhaba,Ben balıkları aldığımda salyangoz yoktu ama birden bunlardan türemeye başladı bunlar nedir?
Ben biraz internetten baktim adi salyangozun tıpatıp aynısıRamshorn salyangoz gibi duruyor. Çok hızlı ürerler,kontrol altına alınabilir ama. Zararları olmadığı gibi yararı olan bir canlıdır. Artık yemleri vs. yerler, bakteri ve mantar üretmemesini engellerler Suyun berraklığına da katkı sağlarlar.
Çok hızlı üredikleri ve kolay yayıldıkları için adi salyangoz deniyor ramshornlara diye biliyorum zaten.Ben biraz internetten baktim adı salyangozun tıpatıp aynısı
tesekkür ederimÇok hızlı üredikleri ve kolay yayıldıkları için adi salyangoz deniyor ramshornlara diye biliyorum zaten.
tamamdır.Evet adi salyangoz,üremeleri istemiyorsanız kendiniz elle veya katil salyangoz alarak işlemi halledebilirsiniz
Adi salyangoz diye geçer bunu yok etmenin yolu var tabiki de katıl salyangoz al bide elma saylangozu alMerhaba,Ben balıkları aldığımda salyangoz yoktu ama birden bunlardan türemeye başladı bunlar nedir?
Katil salyangoz ikisini de yer ve garantisini verebilirim. Kendiniz elle alırsanız daha iyi olurAdi salyangoz diye geçer bunu yok etmenin yolu var tabiki de katıl salyangoz al bide elma saylangozu al
Peki bu yumurta gibi olan şey nedir?Katil salyangoz ikisini de yer ve garantisini verebilirim. Kendiniz elle alırsanız daha iyi olur