Salmayıp yumurtlama durumuna bakabilirsiniz.Arkadaşlar 3 tane kanatlı Tetramorium prensesi buldum ama etrafta koloni vb. bir şey yok. Sizce salıp izlemeli miyim çiftleşmeleri için.
EvetAynı yerdemi buldunuz?
Birde 4 5 saat önce bulmuştum aynı şekilde kanatlı ama başka biy yerde.
Ayrı ayrı test tüplerini hazırla, 1 hafta kadar beklet , baktın yumurtlamıyor sal gitsin.Evet
Birde 4 5 saat önce bulmuştum aynı şekilde kanatlı ama başka biy yerde.
O halde, sabah kalkınca ilk işiniz test tüpü almak olsunŞöyle bir sıkıntı var. Sadece 1 tane test tüpüm var diğer 2 tanesi dolu. Toplam 3 tane test tüpüm var. Ekli dosyayı görüntüle 53012
Şuan siparişi verdim artık ne zaman gelir bilemiyorumO halde, sabah kalkınca ilk işiniz test tüpü almak olsun![]()
Aslında bu büyük bir problem değil. Tetramorium, multi queen yapısını kabul eden cinslerden biridir. Hepsini birbirine yakın bir konumda bulduysanız, büyük ihtimalle türleri de aynıdır; aynı tüpte birlikte bakabilirsiniz, hem koloniniz çok çabuk büyür. 🙂Şöyle bir sıkıntı var. Sadece 1 tane test tüpüm var diğer 2 tanesi dolu. Toplam 3 tane test tüpüm var. Ekli dosyayı görüntüle 53012
Bende öyle yaptım. Onlardan önce bulduğum prensesin yanına koydum. Şimdi kontrol ettim birbirlerini öldürmemişler.Aslında bu büyük bir problem değil. Tetramorium, multi queen yapısını kabul eden cinslerden biridir. Hepsini birbirine yakın bir konumda bulduysanız, büyük ihtimalle türleri de aynıdır; aynı tüpte birlikte bakabilirsiniz, hem koloniniz çok çabuk büyür. 🙂