Florasan yok zaten ampul bile bulmak zor bir ara sahibindende satanı görmüştüm hala varsa değerlendirebilirsiniz yetersiz geleceğini düşünürseniz 2 tanede alabilirsiniz bence. (reklam değildir)Sakallı ejder için floresan uvb şart mı? İnternette sadece ampül şeklinde bulabildim ama ampül uvbninde 120 lik teraryuma yetersiz kalmasından korkuyorum.
Ampül uvbler floresana kıyasla çok daha verimsiz ve sağlıksız diye okumuştum bi yerde, TR de sakallı ejder bakanlar ne yapıyorlar acaba merak ediyorum UVB konusundaFlorasan yok zaten ampul bile bulmak zor bir ara sahibindende satanı görmüştüm hala varsa değerlendirebilirsiniz yetersiz geleceğini düşünürseniz 2 tanede alabilirsiniz bence. (reklam değildir)
Verimsiz olabilir ama sağlıksız diyemeyiz florasan gaz yayıyor yani ampul bence daha sağlıklı olur konuda.Ampül uvbler floresana kıyasla çok daha verimsiz ve sağlıksız diye okumuştum bi yerde, TR de sakallı ejder bakanlar ne yapıyorlar acaba merak ediyorum UVB konusunda
Ampulun uvb yi yaydığı alan çok az verimli alabilmesi için 15-20 cm (Tam emin değilim) yakınında olması gerekiyormuş ejderin o kadar yakında oluncada yakarmış hayvanı zaten, en azından çoğu yerde yazan bu yabancı forumlarda kimse önermiyor ampulu. Almanyada bi petshopta buldum T5 UVB Türkiyeyede gönderim yapıyorlarmış.Verimsiz olabilir ama sağlıksız diyemeyiz florasan gaz yayıyor yani ampul bence daha sağlıklı olur konuda.