Sağlıksız Gecko

Gazinocu

Yumurta
Üye
İyi günler

Şu anda iletişimde olduğum birisi tarafından 2 adet african fat tailed gecko sahiplenme ihtimalim var ve 1 aydır yemek yemediklerini söylüyor. Daha önce hiç sürüngen deneyimim olmadı fakat yapılması gerekenlerle ilgili şeyleri bir çok kez araştırdım ve içerik tükettim. Daha önce karınca hobisiyle ilgilendim. Bir hayvan üzerindeki stres nasıl azaltılır biliyorum(yaşama uygun ortam ve rahatsız etmemek ...). Sizce sahiplenmem mantıklı olur mu?

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Canlıda herhangi bir sağlık problemi var ise sahiplenmeyin derim. Çünkü hem deneyimsiz olduğunuzu belirtmişsiniz hem de canlıyı sahiplendiricek kişinin üzerinde belgelendiyse, herhangi bir veterinere götürme durumunda sıkıntı çıkacaktır. Eğer, başka bir nedenden yemiyorsa ve şu anki sahibi bakmak istemiyorsa, düzgün bir şekilde bakıcağınıza inanıyorsanız sahiplenebilirsiniz.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
İyi günler

Şu anda iletişimde olduğum birisi tarafından 2 adet african fat tailed gecko sahiplenme ihtimalim var ve 1 aydır yemek yemediklerini söylüyor. Daha önce hiç sürüngen deneyimim olmadı fakat yapılması gerekenlerle ilgili şeyleri bir çok kez araştırdım ve içerik tükettim. Daha önce karınca hobisiyle ilgilendim. Bir hayvan üzerindeki stres nasıl azaltılır biliyorum(yaşama uygun ortam ve rahatsız etmemek ...). Sizce sahiplenmem mantıklı olur mu?
İlk denemenizde üzücü bir başarısızlık riski almayın bence. Hobiye olan ilginiz azalır. Özellikle deneyimsiz iseniz almamanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum ben de.