Merhaba büyük olanı iki gün önce daha ufak olanı da bugün gelip kendisi üzerime kondu Cataglyphis prensesi ve prensi olabileceğini varsayıyorum rica etsem yardım eder misiniz?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıca componotuslsrın daha küçük türleri olduğunu bilmiyordumIlki Campontous lateralis tür grubundan ikincisi de Cataglyphis SP.
Çok teşekkür ederim internet görsellerinde araştırıyorum kanat ve aptamen bağlantıları siyah leke tabii internetteki görsellerde abdomen komple siyah kıl farkından bile tür değişiyor çok garip teşekkürlerİlk 3 görseldeki Camponotus Lateralis gruptan bir prenses. Diğeri de Cataglyphis prensesi
Lateralis grubu olduğu için içinde farklı diğer türlerde var ama görünüş olarak çoğunlukla birbirlerine benzerler.Çok teşekkür ederim internet görsellerinde araştırıyorum kanat ve aptamen bağlantıları siyah leke tabii internetteki görsellerde abdomen komple siyah kıl farkından bile tür değişiyor çok garip teşekkürler
Daha uygun bir zamanda yüklemeye çalışıyorum hocam teşekkürlerLateralis grubu olduğu için içinde farklı diğer türlerde var ama görünüş olarak çoğunlukla birbirlerine benzerler.
Rica edersem iki prensesin de güzel bir fotoğrafını çekip bu konuya yükler misiniz?
Sabit - Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler
Bu başlık altında hepimiz bulduğumuz türlerin kraliçelerinin bulunma bilgilerini aşağıdaki formatta paylaşırsak Türkiye için çiftleşme uçuş zamanları hakkında bir veri tabanı oluşturabiliriz. Daha sonra forumumuza ait uçuş takvimi hazırlanırken de kullanılabilir. - Bulunan tür: (fotoğraf da...karincaciftligim.com
Merhabalar Cataglyphis prensesini tam olarak nerede ve saat kaç gibi buldunuz teşekkürler.Merhaba büyük olanı iki gün önce daha ufak olanı da bugün gelip kendisi üzerime kondu cataglysıs prensesi ve prensi olabileceğini varsayıyorum rica etsem yardım eder misiniz
Manisa'nın Salihli ilçesinde gece vakti saat 10.30 civarı buldum ben teşekkür ederimMerhabalar Cataglyphis prensesini tam olarak nerede ve saat kaç gibi buldunuz teşekkürler.