Rgb Işık Yanmıyor

Barış Eti

Larva
Üye
Rampage Platıno marka kasa aldım fakat ışıkları sürekli değişiyor rgb, yeşil, mavi, beyaz, kırmızı. Ben sadece rgb yansın istiyorum kutudan kumada falan çıkmadı. Bunları nasıl stabil hale getirebilirim.

efekan

Nanitik
Üye
Rampage Platıno marka kasa aldım fakat ışıkları sürekli değişiyor rgb, yeşil, mavi, beyaz, kırmızı. Ben sadece rgb yansın istiyorum kutudan kumada falan çıkmadı. Bunları nasıl stabil hale getirebilirim.
Dikkatlice baktınız mı kumanda çıkmadı mı

Barış Eti

Larva
Üye
Evet baktım çıkmadı kutu içeriğinde de yazmıyor zaten.

efekan

Nanitik
Üye
Biraz araştırma yaptım ama bir sonuca varamadım.

efekan

Nanitik
Üye
Aldığınız kasanın farklı çeşitleri varmı belki varsa aldığınız kasanın sadece o özelliği vardır.

Barış Eti

Larva
Üye
Baktım ama farkı çeşitleri yok. Başka forumlarda da aynı soru sorulmuş cevap alamamışlar.

Utgea

Nanitik
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Üye
Rampage'nin kendi sitesinde fan tipi Rainbow olarak belirtilmiş. Rainbow fanlarda renk değişimi yapılamayıp tek şekilde kullanılabilir diye biliyorum. Dediğiniz renk değiştirme özelliği RGB fanlarda mevcut. Yanlışım varsa düzeltiniz.

efekan

Nanitik
Üye
Rampage'nin kendi sitesinde fan tipi Rainbow olarak belirtilmiş. Rainbow fanlarda renk değişimi yapılamayıp tek şekilde kullanılabilir diye biliyorum. Dediğiniz renk değiştirme özelliği RGB fanlarda mevcut. Yanlışım varsa düzeltiniz.
Evet rainbow ise RGB şeklinde yanmaz. Siz RGB olanı satın almamışsınız herhalde