Bu hobiyle ilgilenen biri olarak katılıyorum. Etrafa dikkatli bakarak gezerseniz bozulmadan kalmış güzel böcekler bulabilirsiniz. Koleksiyonumun en güzel böcekleri ölü bulduklarım.Bu hobiyi yapanların çoğu ölü bulup iğneleme yapıyor canlıyı öldürmemeni tavsiye ederim
Bilgilendirme icin teşekkürlerHabitatlarının yok edilmesi sebebiyle tehlike altındaki bir türmüş, geri bırakmanız daha iyi olacaktır.
Çok güzel bir koleksiyona sahipsiniz.Bu hobiyle ilgilenen biri olarak katılıyorum. Etrafa dikkatli bakarak gezerseniz bozulmadan kalmış güzel böcekler bulabilirsiniz. Koleksiyonumun en güzel böcekleri ölü bulduklarım.
Benim koleksiyonda toplam 42 böcek var; 30 tanesi ölü bulduklarım veya ben bulduktan sonra kendi kendine ölenler, 2 tanesi ölmek üzereyken bulup kendim öldürdüklerim, 10 tanesi ise sağlıklı bulup kendim öldürdüklerim.
çok güzel bir koleksiyon ama soldaki yeşil böceğin türü nedir çok merak ettimBu hobiyle ilgilenen biri olarak katılıyorum. Etrafa dikkatli bakarak gezerseniz bozulmadan kalmış güzel böcekler bulabilirsiniz. Koleksiyonumun en güzel böcekleri ölü bulduklarım.
Benim koleksiyonda toplam 42 böcek var; 30 tanesi ölü bulduklarım veya ben bulduktan sonra kendi kendine ölenler, 2 tanesi ölmek üzereyken bulup kendim öldürdüklerim, 10 tanesi ise sağlıklı bulup kendim öldürdüklerim.
Evet bende merak ettim koleksiyondaki değişik böceklerin cinsini. Aslında böyle bir böcek koleksiyonu günlüğü açılsa çok güzel olur. Yeni cinsler koleksiyona eklenirken günlük güncellense kendimiz yapmışız gibi zevk alırız.çok güzel bir koleksiyon ama soldaki yeşil böceğin türü nedir çok merak ettim
Rica ederim.Bilgilendirme icin teşekkürler
Teşekkürler.Çok güzel bir koleksiyona sahipsiniz.
Calosoma sycophanta, evet çok güzel bir tür.soldaki yeşil böceğin türü nedir çok merak ettim
Çok iyi fikir, hiç düşünmemiştim. Teşekkürler fikir için!Aslında böyle bir böcek koleksiyonu günlüğü açılsa çok güzel olur.
Birşey değil. Açmayı düşünüyor musun?Çok iyi fikir, hiç düşünmemiştim. Teşekkürler fikir için!
Siyanür işini çok bilmiyorum ama öyle tehlikeli şeyler kullanmaya gerek yok.Böcek öldürme nasıl yapılıyor? Bir yerde siyanür kullanımı ile ilgili bir şeyler okumuştum ölü böceklerin kabuklarının bozulmadan kalmasını nasıl sağlıyorsunuz.
Bilgim yok ancak dondurarak yada kurutarak yapılıyor olabilir.Böcek öldürme nasıl yapılıyor? Bir yerde siyanür kullanımı ile ilgili bir şeyler okumuştum ölü böceklerin kabuklarının bozulmadan kalmasını nasıl sağlıyorsunuz.