Rat sahiplenmek istiyorum

nosociety

Yumurta
Üye
Merhaba, ben rat sahiplenmeyi düşünüyorum, hamster beslemiş olan birisi olsam da ratlar hakkında deneyimsizim. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? tek canlı beslememin bir sakıncası olur mu? eklem bacaklılar gibi küçük bir canlı olmadığı için kargo konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

bilgilendirirseniz sevinirim :)

ShadLy

Yumurta
Üye
Merhaba, ben rat sahiplenmeyi düşünüyorum, hamster beslemiş olan birisi olsam da ratlar hakkında deneyimsizim. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? tek canlı beslememin bir sakıncası olur mu? eklem bacaklılar gibi küçük bir canlı olmadığı için kargo konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

panda mice tavsiyemdir. bakımını biliyor iseniz ekstra birşeyleri yok.

aatom_karinca

Pupa
Üye

kargodan almanı tavsiye etmem komşü illerinden otobüsle alabilirsin

nosociety

Yumurta
Üye
panda mice tavsiyemdir. bakımını biliyor iseniz ekstra birşeyleri yok.
Teşekkürler. sağlıklı alım-satım yapabileceğim bir satıcı bulduğumda almayı düşünüyorum.
kargodan almanı tavsiye etmem komşü illerinden otobüsle alabilirsin
Diyarbakır'da yaşıyorum, maalesef rat satan birilerini bulamadım. çevre illerde de olacağını sanmıyorum ve bunun için imkanım yok.