Rat Faresi içinAnnemi nasıl ikna ederim?

Merhaba hep bir Rat Farem olsun istedim ama annem izin vermiyor yeteri kadar hayvan beslediğimi düşünüyor ne yapmalıyım? ve annem ikna olursa nerden Rat faresi alabilirim İstanbulda yaşıyorum

Son düzenleme:

Squidward

Yumurta
Üye
Merhaba hep bir Rat Farem olsun istedim ama annem izin vermiyor yeteri kadar hayvan beslediğimi düşünüyor ne yapmalıyım? ve annem ikna olursa nerden Rat faresi alabilirim İstanbulda yaşıyorum
Canlının zararsız olduğunu, farelerin taşıdığı hastalıkları argüman olarak sunarlarsa kanalizasyonda yaşarsan sende daha çok hastalık olur argümanı ile eritebilirsin. Canlıya bakabileceğini onlara belirt ve buna inanmalarını sağla. Zeki olduklarından birçok şeyi yapabildiklerinden, yaşam alanlarını hamsterların aksine gerçekten yaşam alanı olarak benimseyip kaçmaya çalışmayacaklarını eğer kaçacak olurlarsa zaten belli sesleri duyunca yanınıza gelme komutunu önceden öğretmiş olacağınızı bu olmasa bile yaşam alanı olarak gördüğü yere kendiliğinden çok geçmeden geri döneceğini belirt.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Sosyal medyadan "Rat" üreticilerini/bakıcılarını bulup iletişime geçebilirsiniz.