PVA Sünger

eyupbardak32

Yumurta
Üye
Forumda arattım bulamadım, PVA çok kısa olduğundan aramaya dahil etmedi.
Google araması yaptım ama temizlik malzemesinden başka sonuç çıkarmadı.
Hırdavatçı gezdim, PVA neymiş ya bakışlarından başka bişey bulamadım.

Acaba bu PVA sünger nerede bulunur?
PVA sünger gibi bir alternatif var mıdır?
Nemlendirme konusunda tavsiyeleriniz nedir?

deimosdevil

Yumurta
İlklerden
Üye
Ben n11 sitesinden almistim saugwunder marka ama suan baktigimda satista urun bulamadim.

Acaba cicekcilerin kullandigi ciceklerin canli kalmasi icin kullanilan ve su emme gucu yuksek yesil sunger nemlendirme icin is gorur mu ?

Eger deneyen birisi varsa yorum yazabilir ise en azindan onu bulmak cok daha kolay.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Konuyu başka bir şeyler ararken görebildim ancak. Belki gerek bile kalmamıştır ama...

Sihirli sünger, silgi sünger şeklinde aratırsanız değişik süngerler çıkıyor. Sıradan bulaşık süngerinden farklı, PVA süngerleri andırıyorlar. Bir de belki oto yıkama süngeri denenebilir, pek etkili olacağını sanmıyorum ama. Başta dediklerim de ne kadar işe yararlar bilmiyorum, deneyip görmek lazım.

AntsTurkey_Kıvanç

Yumurta
Üye
Yüksek su emici pva sünger dersen çıkacaktı, kimisi yoğun kabartmalı sünger diyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen formicariumlarımda %100 saf pamuk kullanıyorum taşlaşmıyor

eyupbardak32

Yumurta
Üye
Konuyu başka bir şeyler ararken görebildim ancak. Belki gerek bile kalmamıştır ama...

Sihirli sünger, silgi sünger şeklinde aratırsanız değişik süngerler çıkıyor. Sıradan bulaşık süngerinden farklı, PVA süngerleri andırıyorlar. Bir de belki oto yıkama süngeri denenebilir, pek etkili olacağını sanmıyorum ama. Başta dediklerim de ne kadar işe yararlar bilmiyorum, deneyip görmek lazım.
Sihirli sünger ve silgi tehlikeli bişey hocam, melamin köpüğü olduğu olduğu için çözünmüş formları tehlikeli. Yeri gelmişken söylemiş olayım

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Sihirli sünger ve silgi tehlikeli bişey hocam, melamin köpüğü olduğu olduğu için çözünmüş formları tehlikeli. Yeri gelmişken söylemiş olayım
Doğrudur, içeriklerine hiç bakmamıştım. Öyle yüzeysel bulduklarımı aktarayım dedim. 😅 Bulaşık süngeriyle devam o zaman hocam. 😄