1-2 hafta içinde çıkar. 👍Ekli dosyayı görüntüle 62394
Yaklaşık iki hafta oldu, pupalar olalı. Hâlâ işçi çıkmadı. Ölen kraliçemin pupalarını da iki gün önce koymuştum, hemen almıştı. Tahminde bulunabilir misiniz?
Evet,kanka.Camponotus değil mi?
Benim ki de bu evrede hocam. Ben de bekliyorum çıkmasını. Hangimizin ki önce çıkacak bakalım.Ekli dosyayı görüntüle 62394
Yaklaşık iki hafta oldu, pupalar olalı. Hâlâ işçi çıkmadı. Ölen kraliçemin pupalarını da iki gün önce koymuştum, hemen almıştı. Tahminde bulunabilir misiniz?
Yuhh o kadarınıda bilemezsiniz hocam yav😅29-31° de ortalama 2-5 gün.
Ben bilirim demedim, tecrübeme dayanarak kraliçenin solunda bulunan en üstte ki pupanın maksimum 5 günü kaldığını söyleyebilirim. Sıcaklığa göre bu bir kaç gün erken, bir kaç gün geç olabilir.Yuhh o kadarınıda bilemezsiniz hocam yav😅
Camponotus çok severim baya güzel bir Camponotus inşallah en kısa sürede ilk işçinizi alırsınız bende arıyorum compo.Evet,kanka.
Makro fotoğraf lazım.Benimde aynısından varda türünü tam bilmiyorum bilen varsa söyleye bilirmi
Camponotus çok severim baya güzel bir Camponotus inşallah en kısa sürede ilk işçinizi alırsınız bende arıyorum compo.
😁Benim ki de bu evrede hocam. Ben de bekliyorum çıkmasını. Hangimizin ki önce çıkacak bakalım.
Ben sanctus olduğunu düşünüyorum.Kesin birşey diyemem tabiki.Camponutusun hangi türü acaba
Merak ettim
Tebrikler,🥳🥳 günlüğü de gelirse güzel olur.Ekli dosyayı görüntüle 62453
2 saat içinde çıkmış.Kendisi ilk işçim, baya bi mutlu oldum
😁
Ben sanctus olduğunu düşünüyorum.Kesin birşey diyemem tabiki.
Ah be kaybettik, hayırlı olsun dostum. 🥳Ekli dosyayı görüntüle 62453
2 saat içinde çıkmış.Kendisi ilk işçim, baya bi mutlu oldum
😁
Ben sanctus olduğunu düşünüyorum.Kesin birşey diyemem tabiki.
Seninkiler ne alem de?Ah be kaybettik, hayırlı olsun dostum. 🥳
Resim ekleyeyim bir saniye.Seninkiler ne alem de?
Kısa bir zaman içerisinde,birkaç kraliçem ile birlikte toplu bir günlük düşünüyorum😃.Tebrikler,🥳🥳 günlüğü de gelirse güzel olur.
( Bu arada evet düşündüğüm pupa çıkmış )
Çok bir şey kalmamış 1-1,5 haftaya çıkar. 30-31 dereceler de tut devamlı. Geceleri sıcaklık düşüyorsa bu da etkileyebilir süreyi. Sağlıklı görünüyorlar.😊🍫