Pupa

Zobit

Pupa
Üye
Pupa evresine geçmiş 2 adet un kurdum var kendilerine pirinç unu mısır unu ve yulaf ile yataklık yaptım fakat beslemelimiyim nasıl beslemeliyim bilmiyorum yardım edermisiniz?

Onlorot

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Pupa evresindeyken besine ihtiyaç duymazlar. Hafif nem sağlaması amaçlı 1-2 patates parçası vb. koyabilirsiniz. Böcek olduklarında ise larva hallerinden farklı bir durum yok aynı şekilde besleyebilirsiniz. Ek olarak yumurta kartonu tarzı saklanma alanları yapabilirsiniz.

Zobit

Pupa
Üye
Pupa evresindeyken besine ihtiyaç duymazlar. Hafif nem sağlaması amaçlı 1-2 patates parçası vb. koyabilirsiniz. Böcek olduklarında ise larva hallerinden farklı bir durum yok aynı şekilde besleyebilirsiniz. Ek olarak yumurta kartonu tarzı saklanma alanları yapabilirsiniz.
Teşekkürler yataklığa farklı bir malzeme koymalımıyım ve patatesi kaç günde bir koymalıyım acaba.

Onlorot

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Teşekkürler yataklığa farklı bir malzeme koymalımıyım ve patatesi kaç günde bir koymalıyım acaba.
Çok önemli değil açıkçası patates ama birkaç günde bir sabah koyup akşam alabilirsiniz çok tutmayın koku ve küf yapabilir. Ek olarak malzemeye gerek yok.