Pul balık yemi

Quenix

Yumurta
Üye
Canlı yem veremiyorum aile yüzünden pul balık yemi verebilirsiniz diyorlar önerdiğiniz pul balık yemi varsa atar mısınız? Nirde nasıl vermeliyim veya kaç tane vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim 😇

Moderatör tarafında düzenlendi:

punk

Larva
Üye
(Messor kolonim var)
Messor besliyor iseniz canlı yem harici;
- Kuş yemleri, tohumlar
- Kedi, köpek mamaları
- Haşlanmış yumurta
- Kıyma
- Tavuk

(Balık yemini daha önce denemedim ama yiyeceklerini düşünüyorum, eğer yem kuru ise onu biraz ıslatıp karıncalara verirseniz afiyetle gömerler.)🙂

Quenix

Yumurta
Üye
- Kuş yemleri, tohumlar
- Kedi, köpek mamaları
- Haşlanmış yumurta
- Kıyma
- Tavuk

(Balık yemini daha önce denemedim ama yiyeceklerini düşünüyorum, eğer yem kuru ise onu biraz ıslatıp karıncalara verirseniz afiyetle gömerler.)🙂
Köpek mamasını nasıl vereyim direk vereyim mi

Emperorofinsects

Pupa
Üye
- Kuş yemleri, tohumlar
- Kedi, köpek mamaları
- Haşlanmış yumurta
- Kıyma
- Tavuk

Canlı yemi harici demişsiniz. Messorlara canlı yem verilmesine gerek yok ki. Sanki ana öğünleri canlı yemmiş gibi konuşmuşsunuz.

punk

Larva
Üye
Canlı yemi harici demişsiniz. Messorlara canlı yem verilmesine gerek yok ki. Sanki ana öğünleri canlı yemmiş gibi konuşmuşsunuz.
Ufak bir anlam hatası yapmışım, ama messorlada doğada sadece tohum yemezler onlara canlı yem verirseniz gelişimleri baya artacak ve koloni hızlı büyüyecektir.

Quenix

Yumurta
Üye
Ufak bir anlam hatası yapmışım, ama messorlada doğada sadece tohum yemezler onlara canlı yem verirseniz gelişimleri baya artacak ve koloni hızlı büyüyecektir.
Peki eve un kurdu alsam üremelerini nasıl durdurabilirim