Protein tozu versek

TylerMontana06

Yumurta
Üye
Canlı yem yerine protein tozu versek (süt veya peynir altı suyu protein tozu) canlı yemeden daha çok iş yapar mı yüzde 80 i protein

Ünal

Yumurta
Üye
Yerlerde canlı yem yerine geçer muhtemelen daha fazla yararı olurmu bilmem ama

Verschossen

Yumurta
Üye
Canlı yem yerine protein tozu versek (süt veya peynir altı suyu protein tozu) canlı yemeden daha çok iş yapar mı yüzde 80 i protein
Deneyenler var deneyebilirsin fakat canlı yemin yerini tutacağını sanmam, 100-200 mikro un kurdu alip sos kabında bakabilirsin hem daha ucuz hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. :)

Mantis_

Phragmotic
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Fazla kolonin varsa deneyebilirsin.
Yerlerde canlı yem yerine geçer muhtemelen daha fazla yararı olurmu bilmem ama
Yazılarınızı yazarken biraz daha yazım ve imla kurallarına özen göstererek yazmanızı rica ediyorum, gördüklerimi elimden geldiği kadar düzenlemeye çalışıyorum ama ona rağmen çok fazla rapor geliyor. Sizden ricam biraz daha özenli, anlaşılır ve dikkat ederek yazmanız.

Kutay

Replete
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
protein tozunun içinde böcekler eklembacaklılar için sıkıntı yaratan maddeler var diye duymuştum abim ben işteyken vermişti benim kolonime herhangi kayıp yaşamadım cok fazla yumurta artışı oldu fakat yinede tedbirli olmak lazım proteik tozlu şekerli su vermişti

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Daha önce denedim birkaç kez ve herhangi bir sıkıntı olmadı(deneyim olarak söylüyorum). Ama protein zehirlenmesi diye bir şey varmış @Kraussei 'nin attığı bilimsel bir makalede. Konuyu incelemeniz açısından link bırakıyorum;