Protein şurubu

Kadircıkla

Pupa
Üye
Herkese selam. Araştırma yaparken böyle bişey gördüm canlı yem yerine kullanılabilir mi veya ekstra takviye olarak kullanılır mı tavsiye edermisiniz fikriniz nedir? Özellikle bilgili hocalarımdan yanıt bekliyorum. Ayrıca kurutulmuş yada dondurulmuş un kurdu hakkında düşünceniz nedir? Şimdiden Teşekkürler Screenshot_20220409_005703_com.android.chrome.jpg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tuğkan abi de bi videosunda bahsetmişti böyle bişeyden

@Pratensis @Antlantis @Bulut_Mercan

Son düzenleme:

ArrorFoolds

Yumurta
Üye
Ben aldım test ediyorum...
Şuan Messorlar için baya rahat iş görüyor.Lepisiotalar da tüketti ancak Pheidoleler için biraz boğulma riski var...Bu arada hızlı bozulan bi ürün.Haliyle buzdolabında muhafaza etmeli.Underground Ant World ile görüştüm.Laboratuvarda üretildiğinden bahsetti.Bence iş görür...Testlere devam ediyorum.Bittiği zaman kanala videosu gelecek...Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur.👊

Kadircıkla

Pupa
Üye
Ben aldım test ediyorum...
Şuan Messorlar için baya rahat iş görüyor.Lepisiotalar da tüketti ancak Pheidoleler için biraz boğulma riski var...Bu arada hızlı bozulan bi ürün.Haliyle buzdolabında muhafaza etmeli.Underground Ant World ile görüştüm.Laboratuvarda üretildiğinden bahsetti.Bence iş görür...Testlere devam ediyorum.Bittiği zaman kanala videosu gelecek...Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur.👊
Teşekkür ederim. Messora başka ne veriyorsunuz

Zafer Murat

Replete
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Herkese selam. Araştırma yaparken böyle bişey gördüm canlı yem yerine kullanılabilir mi veya ekstra takviye olarak kullanılır mı tavsiye edermisiniz fikriniz nedir? Özellikle bilgili hocalarımdan yanıt bekliyorum. Ayrıca kurutulmuş yada dondurulmuş un kurdu hakkında düşünceniz nedir? Şimdiden Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 3449

Tuğkan abi de bi videosunda bahsetmişti böyle bişeyden

@Pratensis @Antlantis @Bulut_Mercan
Bence çok gereksiz, canlı yem sorununuz yoksa kullanmanızı önermiyorum.