1k civarı messor kolonim protein kabul etmiyor sebebi nedir ( un kurdu, kıyma, tavuk eti, yumurta beyazı vs. Akla gelebilecek coğu şeyi denedim )
Un kurtlarını öldürüp mü veriyorsun?1k civarı messor kolonim protein kabul etmiyor sebebi nedir ( un kurdu, kıyma, tavuk eti, yumurta beyazı vs. Akla gelebilecek coğu şeyi denedim )
Un kurtlarını canlı vermelisin1k civarı messor kolonim protein kabul etmiyor sebebi nedir ( un kurdu, kıyma, tavuk eti, yumurta beyazı vs. Akla gelebilecek coğu şeyi denedim )
Bu sefer tam öldürmeden ver ama capcanlı da olmasın. Yine yemezlerse farklı canlı yem çeşitleri deneyin.Öldürüpte veriyorum canlıda eskiden hertürlü yiyorlardı şimdi outworlde koyar koymaz cöpleri topladıkları yere götürüp bırakıyorlar
Kafasını hafif ezerekte verdim farklı ceşit canlı yemde verdim saçma ni şekilde kabul etmiyorlar . Yaklaşık 150-200 adet yumurta bar proteinsiz nasıl büyütmeyi düşünüyorlar acabaBu sefer tam öldürmeden ver ama capcanlı da olmasın. Yine yemezlerse farklı canlı yem çeşitleri deneyin.