Proje messor

Yiğit_ktkc

Larva
Üye
Arkadaşlar messor kralicemin test tüpündeki su bitmişti transfer edebilecek tüpüm olmadığı için bende böyle bişey denedim.pamuk nemli etrafını siyah bantla kapatım kraliçe üstünde geziniyor bazen sorun olacağını düşünüyorumIMG_20221115_131935.jpgIMG_20221115_131951.jpgIMG_20221115_131915.jpg

Yiğit_ktkc

Larva
Üye
Biraz outword tarzı oldu.Kralice için bu sıkıntı yaratır mı nasıl olmuş?

BurakDmrts

Yumurta
Üye
Bu pek iyi olmamış bir an önce test tüpüne transfer etmelisin.Ayrıca eğer bulamazsan şırıngada olur.

BurakDmrts

Yumurta
Üye
Bikere alan fazla geniş kraliçelerin yumurtlaması için dar olması gerekli.
Havalandırma deliği yok.Bundan dolayı aşırı nemlenme olur.
Pamukla nemlendirmeye kontrol edemeyip kraliçeyi suyla boğabilirsiniz.
Bunlara girmemek için tüpte bakmanız daha sağlıklı genede bakmak istiyorsanız kraliçeniz ölebilir.

Yiğit_ktkc

Larva
Üye
Gene eskisi gibi yapmaya çalıştım ve bir sorum olcak bu su kaç kaçta yeter kraliçeye

npc_Tetra

Larva
Üye
Su biraz az pamulta kalın olmuş gibi sanki pamuğun en ucu ıslakmı nem gidiyormu çünkü gitmiyorsa hiç bir anlam ifade etmez

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Su biraz az pamulta kalın olmuş gibi sanki pamuğun en ucu ıslakmı nem gidiyormu çünkü gitmiyorsa hiç bir anlam ifade etmez
Krakiçe çok değilse kendi ayarlar nemi bi ucunun deesi yeter

TiTaha

Pupa
Üye
Yarın çıkıp test tüpü aricam ama nerden bulurum
eczanelerde veya kırtasiyelerde bulma ihtimalin var fakat genellikle pek uygun olmuyor o tüpler(çapı 2cm gibi). Benim tavsiyem internetten laboratuvar ürünleri satan sitelerden almanız.

Niye olmasın açıklarsanız sevinirim
kraliçeler normalde doğada çok küçük yuvalar kazarak yani hemen hemen bir parmağın boğumu kadar bir oda kazıp orda yumurtluyorlar eğer kraliçe çok büyük bir alanda ise stres yapabilir yumurtlamaya bilir hata öle bile bilir diye biliyorum

Son düzenleme: