Daha önce hiç görmedim ama fazla büyük gelişimi açısından yavaş olur diye biliyorumBiraz outword tarzı oldu.Kralice için bu sıkıntı yaratır mı nasıl olmuş?
Niye olmasın açıklarsanız sevinirimBu pek iyi olmamış bir an önce test tüpüne transfer etmelisin.Ayrıca eğer bulamazsan şırıngada olur.
Gelişimi yavas okur hatta gelişmeyebilebikir belki alan genişligı stresinden ölürNiye olmasın açıklarsanız sevinirim
Krakiçe çok değilse kendi ayarlar nemi bi ucunun deesi yeterSu biraz az pamulta kalın olmuş gibi sanki pamuğun en ucu ıslakmı nem gidiyormu çünkü gitmiyorsa hiç bir anlam ifade etmez
Fotoğrafta değmiyor gibi gözüküyor o yüzdneu dedimKrakiçe çok değilse kendi ayarlar nemi bi ucunun deesi yeter
Yok değişiyor ucu ıslakFotoğrafta değmiyor gibi gözüküyor o yüzdneu dedim
eczanelerde veya kırtasiyelerde bulma ihtimalin var fakat genellikle pek uygun olmuyor o tüpler(çapı 2cm gibi). Benim tavsiyem internetten laboratuvar ürünleri satan sitelerden almanız.Yarın çıkıp test tüpü aricam ama nerden bulurum
Eczaneden bulma ihtimalin çok düşük kimya malzemeleri satan yerler ve kırtasiylerde bulabilirsinYarın çıkıp test tüpü aricam ama nerden bulur
kırtasiyelerde bulabilirsinAnladım teşekkürler
kraliçeler normalde doğada çok küçük yuvalar kazarak yani hemen hemen bir parmağın boğumu kadar bir oda kazıp orda yumurtluyorlar eğer kraliçe çok büyük bir alanda ise stres yapabilir yumurtlamaya bilir hata öle bile bilir diye biliyorumNiye olmasın açıklarsanız sevinirim
Anladım.Açıkladığın için teşekkür 🙂kraliçeler normalde doğada çok küçük yuvalar kazarak yani hemen hemen bir parmağın boğumu kadar bir oda kazıp orda yumurtluyorlar eğer kraliçe çok büyük bir alanda ise stres yapabilir yumurtlamaya bilir hata öle bile bilir diye biliyorum