Kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum ama prens çıkartan bir kraliçe döllenmemiştir sipariş ettiğiniz kişi muhtemelen para için koloniden prensesleri almış kanatlarını koparmış ve size satmışbu nitens kıraliçesini internetten sipariş etmiştim yanında bir de componotus kıraliçesi sipariş ettim componotusun işçiside çıkmak üzere eğer onda da pirens çıkarsa bu işte bir problem vardır
Bende şu anda onları suçlamıyorum çünkü bence kantları yok yumurtluyo (şekerli su verdiğimde tekrar yumurtladı) ve yumurtalarıyla ilgileniyor. Yani dışarıdan döllenmiş bir kraliçe gibi duruyor. Dediğim gibi componotus kraliçesindede aynı sonuçla karşılaşırsam işler değişir.Kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum ama prens çıkartan bir kraliçe döllenmemiştir sipariş ettiğiniz kişi muhtemelen para için koloniden prensesleri almış kanatlarını koparmış ve size satmış
Bende adamı suçlamıyorum zaten ama yapanlar olabiliyor malesef camponotus da ayni sonucta olursa benim dediğim tahminin ihtimali artarBende şu anda onları suçlamıyorum çünkü bence kantları yok yumurtluyo (şekerli su verdiğimde tekrar yumurtladı) ve yumurtalarıyla ilgileniyor. Yani dışarıdan döllenmiş bir kraliçe gibi duruyor. Dediğim gibi componotus kraliçesindede aynı sonuçla karşılaşırsam işler değişir.
denerimKraliçenin kanat kısmını net bir şekilde çekebilirmisin
Satın aldıgım yeri durum tamamen belli olmadan söylemeyi dûşünmüyorum ama güvenilir bir yer olduğunu düşünûyorumNormal duruyor pek koparılmışa benzemiyor ama yumurtaların ilerdeki süreçte normalden daha büyük olduğunu görürseniz yine alete çıkarıcak demektir. Öyle bir durum olursa aldığınız kişiyle görüşmenizi tavsiye ederim
Evet muhtemelen döllendi ama nadir bir durum olabilirBir de ben ballı su verdiğimde ertesi gün tekrar yumurtladı benim bildiğim döllenmemiş kraliçeler pek yumurtlamaya hevesli olmazlar