antenleri düz yani prens.Bugün evde otururken kolumda gezdiğini fark ettim prens midir bu arkadaş
Teşekkürler dışarıya bıraktım solenopsis prensiymiş sitenin içi prens ve kraliçe kaynıyor. Dışarı çıkınca fark ettim.antenleri düz yani prens.
prens ve kraliçe kaynıyor ise muhtemelen uçuş vardır. bulduğunuz yerin yakınlarında aramanızı tavsiye ederim. bu gün bende solenopsis kraliçesi buldum fazlasıyla. geçen günlerdeki yağmurlarla beraber solenopsis uçuşlar 1-2 gündür fazlalaşmış. solenopsis bulan tayfa çok fazla var. multi yapılabiliyor. o yüzden bence çıkın ve birkaç tane arayın. multi deneyiminizi geliştirmiş olursunuz.Teşekkürler dışarıya bıraktım solenopsis prensiymiş sitenin içi prens ve kraliçe kaynıyor. Dışarı çıkınca fark ettim.
Buldum ve bir kaç tane aldım denicem teşekkür ederim.prens ve kraliçe kaynıyor ise muhtemelen uçuş vardır. bulduğunuz yerin yakınlarında aramanızı tavsiye ederim. bu gün bende solenopsis kraliçesi buldum fazlasıyla. geçen günlerdeki yağmurlarla beraber solenopsis uçuşlar 1-2 gündür fazlalaşmış. solenopsis bulan tayfa çok fazla var. multi yapılabiliyor. o yüzden bence çıkın ve birkaç tane arayın. multi deneyiminizi geliştirmiş olursunuz.
rica ederim. keyifli hobiler.Buldum ve bir kaç tane aldım denicem teşekkür ederim.
Antenleri düz olupta kralice karincalarda var nerden emin olupda bu bilgiyi verdiniz ben böyle biseyi çok eskiden demistim ve bana antenleri düz olunca kralice olabilir demişlerdi o yüzden verdiğiniz bilgi yanlışantenleri düz yani prens.
kanka sana o bilgiyi kim vermişse kazık yemişsin kraliçeyi prensten ayırmanın en kolay ve ilk yolu antenlerine bakmaktır. muhtemelen yanlış bir bilgi almışsın.Antenleri düz olupta kralice karincalarda var nerden emin olupda bu bilgiyi verdiniz ben böyle biseyi çok eskiden demistim ve bana antenleri düz olunca kralice olabilir demişlerdi o yüzden verdiğiniz bilgi yanlış
yo hayır antenler net bir ayıraç değildir iki parça halinde anteni olan çok fazla prens gördüm, kesin ayıraç kafa thorax oranıdırkanka sana o bilgiyi kim vermişse kazık yemişsin kraliçeyi prensten ayırmanın en kolay ve ilk yolu antenlerine bakmaktır. muhtemelen yanlış bir bilgi almışsın.
Dostum iyice araştır geri gel yanlış bilgi verme daha dün bulduğum prensin antenleri kırıktı o yüzden araştırmadan net bisi demekanka sana o bilgiyi kim vermişse kazık yemişsin kraliçeyi prensten ayırmanın en kolay ve ilk yolu antenlerine bakmaktır. muhtemelen yanlış bir bilgi almışsın.
Chaprix doğru bilgiyi yanlışlıyorsun, antenden cinsiyet ayrımı yapılmaz, yapılamaz.kanka sana o bilgiyi kim vermişse kazık yemişsin kraliçeyi prensten ayırmanın en kolay ve ilk yolu antenlerine bakmaktır. muhtemelen yanlış bir bilgi almışsın.
Catag prensleri dışında anteni kırılmayan prens görmedimkanka sana o bilgiyi kim vermişse kazık yemişsin kraliçeyi prensten ayırmanın en kolay ve ilk yolu antenlerine bakmaktır. muhtemelen yanlış bir bilgi almışsın.
Prense benziyor sankiBugün evde otururken kolumda gezdiğini fark ettim prens midir bu arkadaş
Tamamiyle yanlış, en kolay ve ilk yolu kafa ve thoraxın oranına bakmaktır. Yani sen bu bilgiyi nereden aldıysan kazık yemişsin 😉kanka sana o bilgiyi kim vermişse kazık yemişsin kraliçeyi prensten ayırmanın en kolay ve ilk yolu antenlerine bakmaktır. muhtemelen yanlış bir bilgi almışsın.
İlginç geldi🙂Catag prensleri dışında anteni kırılmayan prens görmedim
hm ben yanlış biliyormuşum demekki bilgi için teşekkürler birdahaki sefere daha dikkatli olmaya çalışırım.Arkadaşlar lütfen saçma olan yanlışlara inanmayın ve sorgulamadan yaymayın bu bilgileri.
Tamamiyle yanlış, en kolay ve ilk yolu kafa ve thoraxın oranına bakmaktır. Yani sen bu bilgiyi nereden aldıysan kazık yemişsin 😉
İlginç geldi🙂
Ekli dosyayı görüntüle 18782Ekli dosyayı görüntüle 18785
Ekli dosyayı görüntüle 18786
Ekli dosyayı görüntüle 18789
Görsellerin hepsi prens. Sırasıyla formica, cataglyphis, tapinoma, camponotus ve son olarak myrmica prensleri