Arkadaşlar ben Prens olduğunu düşünüyorum, sizce?
Aaaa varya hayatımdaki bütün şansımı kullandım sanırım az önce, Lavabodan çıktım uyumaya gidiyordum karanlık koridorda yürüyorum birden ayağıma birsey hissettim açtım baktım bu güzellik vardı nedense şans mıdır bilmem ama elime hep böyle minik türler geliyor, bakımı kolay mı?Crematogaster kraliçesi hayırlı olsun
Yani çok kolay denemez ,biraz nazlı diyeyim ama altından kalkarsın. Ayrıca işçilerinin poposu falan sivri çok tatlı ve zarif bir tür. Ben Antalya tarafında denk geldim. İzmir'de hiç bulamadım maalesef. Neyse tekrardan hayırlı olsun.Aaaa varya hayatımdaki bütün şansımı kullandım sanırım az önce, Lavabodan çıktım uyumaya gidiyordum karanlık koridorda yürüyorum birden ayağıma birsey hissettim açtım baktım bu güzellik vardı nedense şans mıdır bilmem ama elime hep böyle minik türler geliyor, bakımı kolay mı?
Teşekkürler, iyi geceler.Yani çok kolay denemez ,biraz nazlı diyeyim ama altından kalkarsın. Ayrıca işçilerinin poposu falan sivri çok tatlı ve zarif bir tür. Ben Antalya tarafında denk geldim. İzmir'de hiç bulamadım maalesef. Neyse tekrardan hayırlı olsun.
İzmir Bergama tarafından kolonilere denk geldim.Yani çok kolay denemez ,biraz nazlı diyeyim ama altından kalkarsın. Ayrıca işçilerinin poposu falan sivri çok tatlı ve zarif bir tür. Ben Antalya tarafında denk geldim. İzmir'de hiç bulamadım maalesef. Neyse tekrardan hayırlı olsun.
Ben direk Osmaniye de buldum Adana nın yanında bir il var o.İzmir Bergama tarafından kolonilere denk geldim.