Hocam kafası küçük sırt kısmı büyük ama nasıl anladınız erkek olduğunu ben 6 tane erkek buldum suana kadar cünkü bu kadar erkek denk gelmesi garipEvet, Messor cinsi prens.
Kendiniz söylüyorsunuz aslında kafası küçük thoraxi büyük. Erkeklerin kafası thoraxa göre daha küçük olur böyle basit bir ayrım yapabilirsiniz.Hocam kafası küçük sırt kısmı büyük ama nasıl anladınız erkek olduğunu ben 6 tane erkek buldum suana kadar cünkü bu kadar erkek denk gelmesi garip
Hocam ben kraliçelerim kafası küçük ve kambur oluyor sanıyordum birde sürekli prens buluyorum içten içe kraliçe çıksın istiyorum ondanKendiniz söylüyorsunuz aslında kafası küçük thoraxi büyük. Erkeklerin kafası thoraxa göre daha küçük olur böyle basit bir ayrım yapabilirsiniz.
Hocam daha önce hiç messor prensesi bulamadım sürekli karşıma prens çıkıyor ondan ayırtedemiyorumEvet bu bir prens,kafası thorax'ından daha küçük olduğundanda belli oluyor. Sadece kafasına bakarakda anlayabilirsin, bir prenses ve prensi yan yana koyarak kafalarının boyut farkını anlayabilirsin.