Crematogaster cinsiBunlar nasıl.?
Prenslerin kalça kısmı biraz daha sivri oluyor diye ben prens dedim ama prenses de olabilir, en az kaç hafta bekle yicem birde prenses ise nasıl kraliçe olacakCinsi bilemedim ama prenses yada kraliçe bence bekletip sonuçları görün
Başka fotoğraf atabilirmisiniz?Prenslerin kalça kısmı biraz daha sivri oluyor diye ben prens dedim ama prenses de olabilir, en az kaç hafta bekle yicem birde prenses ise nasıl kraliçe olacak
Prenses gibi ancak cins tahmini zor bu fotoğraftanEn fazla bu kadar iyi çekiliyor daha iyi çeke bilirsem atarım
Yakından çekmelisiniz bulanık olmamalı fotoğraf bunu dikkat ederek çekerseniz tahmin yapabilirizEn fazla bu kadar iyi çekiliyor daha iyi çeke bilirsem atarım
Crematogaster cinsiBunlar nasıl.?
Şeker li şu vermeme gerek varmı bide tüpe koyduğum dan beri hiç kıpırdamıyor(canlı olduğundan eminim) birkaç gün öyle bekle yicem tüpe girerken çok yorulmuş olabilir diye başka bir sorun olabilir mi?Crematogaster cinsi
Kanatları geç dökerler genelde siz en iyisi bekletin
Enerjisinin yerine gelmesi için isterseniz verebilirsiniz, size kalmışŞeker li şu vermeme gerek varmı bide tüpe koyduğum dan beri hiç kıpırdamıyor(canlı olduğundan eminim) birkaç gün öyle bekle yicem tüpe girerken çok yorulmuş olabilir diye başka bir sorun olabilir mi?
Teşekkürler sana birkaç kere denk geliyorum sen çok yardımcı oluyorsun çok teşekkürler.Enerjisinin yerine gelmesi için isterseniz verebilirsiniz, size kalmış
Rica ederim, forumda amacımız yardımcı olmak olabiliyorsam ne mutlu banaTeşekkürler sana birkaç kere denk geliyorum sen çok yardımcı oluyorsun çok teşekkürler.
Şimdi 2-2, 5 damla şekerli su verdim içiyordu bende kendi haline bıraktım birde bende hafif kalın bir kağıt yok bu yüzden bu kare peçeteleri üst üste koyup 2 kat yaptı sonra ona sardım peçeteleri bozmadan aradan çıkartıp geri sokuyorum ama karanlıka bırakmak için başka bir yöntem biliyormusunuz.Rica ederim, forumda amacımız yardımcı olmak olabiliyorsam ne mutlu bana
Herhangi birşeyle sarabilirsin peçetede iş görür bence birde şekerli su çok az olsun karınca ölebilirŞimdi 2-2, 5 damla şekerli su verdim içiyordu bende kendi haline bıraktım birde bende hafif kalın bir kağıt yok bu yüzden bu kare peçeteleri üst üste koyup 2 kat yaptı sonra ona sardım peçeteleri bozmadan aradan çıkartıp geri sokuyorum ama karanlıka bırakmak için başka bir yöntem biliyormusunuz.
Şekerli suyu verince tüpün içinde yayıldı damla o yüzden anlamadım ne kadar verdiğimi inşallah ölmez 3 gündür kontrol de etmiyorum.Herhangi birşeyle sarabilirsin peçetede iş görür bence birde şekerli su çok az olsun karınca ölebilir
Bence kontrol etmelisin, yayıldıysa karınca içinde ölebilir çok küçük damlalar koysaydınız olurduŞekerli suyu verince tüpün içinde yayıldı damla o yüzden anlamadım ne kadar verdiğimi inşallah ölmez 3 gündür kontrol de etmiyorum.