Prens, sanmıyorum uçuş vakti geçer, ve boşuna gider prens. Ayrıca çok yaşamıyorlar zaten ve ney fotoğraflar atarsan hangi prenses ile yapay çiftleştirme yapabileceğini söyleriz.Arkadaşlar bana prens gibi geldi ancak yinede emin olmak için sormak istedim. Birde bunu saklasam ileride bulduğum bir kraliçeyle çiftleştirebilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 43037Ekli dosyayı görüntüle 43038
Bulunduğum yerde çok fazla park bahçe alanları var bir sürü karınca yuvalarıda var ancak kreliçeye hiç rastlıyamadım bu prenste bu gece odama uçarak girmiş ondan biraz evde tutucam olurda aynı türde kanatlı bir dişi gelirse (o zaman ikisininde türünü teyit etmek için sorarım) aynı yere koyup çiftleştirmeye çalışıcamPrens, sanmıyorum uçuş vakti geçer, ve boşuna gider prens. Ayrıca çok yaşamıyorlar zaten ve ney fotoğraflar atarsan hangi prenses ile yapay çiftleştirme yapabileceğini söyleriz.
Bu sabah erkenden çıkıp taşları kaldırıp altlarına bakmanı öneririm akşamki uçuşta yuva bulamayan kraliçeler de bulabilirsin.Bulunduğum yerde çok fazla park bahçe alanları var bir sürü karınca yuvalarıda var ancak kreliçeye hiç rastlıyamadım bu prenste bu gece odama uçarak girmiş ondan biraz evde tutucam olurda aynı türde kanatlı bir dişi gelirse (o zaman ikisininde türünü teyit etmek için sorarım) aynı yere koyup çiftleştirmeye çalışıcam