Prens mi? Kraliçe mi?

Yiğitcan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bana prens gibi geldi ancak yinede emin olmak için sormak istedim. Birde bunu saklasam ileride bulduğum bir kraliçeyle çiftleştirebilir miyim?
20240902_010459.jpg20240902_010342.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

ATHENA

Minör
Üye

Yiğitcan

Yumurta
Üye
Prens, sanmıyorum uçuş vakti geçer, ve boşuna gider prens. Ayrıca çok yaşamıyorlar zaten ve ney fotoğraflar atarsan hangi prenses ile yapay çiftleştirme yapabileceğini söyleriz.
Bulunduğum yerde çok fazla park bahçe alanları var bir sürü karınca yuvalarıda var ancak kreliçeye hiç rastlıyamadım bu prenste bu gece odama uçarak girmiş ondan biraz evde tutucam olurda aynı türde kanatlı bir dişi gelirse (o zaman ikisininde türünü teyit etmek için sorarım) aynı yere koyup çiftleştirmeye çalışıcam

DONT

Pupa
Üye
Bulunduğum yerde çok fazla park bahçe alanları var bir sürü karınca yuvalarıda var ancak kreliçeye hiç rastlıyamadım bu prenste bu gece odama uçarak girmiş ondan biraz evde tutucam olurda aynı türde kanatlı bir dişi gelirse (o zaman ikisininde türünü teyit etmek için sorarım) aynı yere koyup çiftleştirmeye çalışıcam
Bu sabah erkenden çıkıp taşları kaldırıp altlarına bakmanı öneririm akşamki uçuşta yuva bulamayan kraliçeler de bulabilirsin.