tamamdır. Sadece cinsinin messor olduğuna eminmiyiz aynı bölgeden messor kraliçesi buldum kendi messor kolonilerim de var ve messor kraliçeleri ile arasında bariz bir boyut farkı var neredeyse yarı yarıyaKarıncaların cinsi Messor. Erkek karıncanın genital kapsülü sıkışmış muhtemelen. Elinizle ayırmayı deneyin isterseniz ama kraliçeye zarar verebilirsiniz. Daha önce bu durumla karşılaşmadığım için nasıl bir çözüm önerilmeli bilemiyorum. Karıncaları ıslatırsanız belki daha kolay ayrılırlar.
Kesinlikle Messor hocam. Elinizdeki Messorlardan farklı bir türdür.tamamdır. Sadece cinsinin messor olduğuna eminmiyiz aynı bölgeden messor kraliçesi buldum kendi messor kolonilerim de var ve messor kraliçeleri ile arasında bariz bir boyut farkı var neredeyse yarı yarıya
Doğrudur zaten bacaklarının rengi biraz daha kırmızıya kaçıyo gibiKesinlikle Messor hocam. Elinizdeki Messorlardan farklı bir türdür.
sabaha kadar bekleseydin keşke herhangi bir cımbız yardımıyla deneyebilirsin ama önermemArkadaşlar prensi ayırdım ama bence daha kötü oldu çünkü kraliçenin abdomeninde prensten bir parça kaldı biraz önce en azından prensten tutabiliyordum artık tutamıyorumda böyle kaldı Ekli dosyayı görüntüle 33995
bu benim bir kere daha başıma geldi direk dışarıda abdomeninde aynı bunun gibi parçayla bulmuştum o ertesi sabah baktığımda ölüydü o yüzden cımbızla deneme taraftarıyımsabaha kadar bekleseydin keşke herhangi bir cımbız yardımıyla deneyebilirsin ama önermem
Çok dikkatlice ve nazikçe kraliçenin abdomene zarar vermeden almayı deneyebilirsin ama sıkıştıysa illaki zorlaman gerekecek bu seferde kraliçe zarar görecekbu benim bir kere daha başıma geldi direk dışarıda abdomeninde aynı bunun gibi parçayla bulmuştum o ertesi sabah baktığımda ölüydü o yüzden cımbızla deneme taraftarıyım
İstersen hayvanı sal nisan ayına daha girmedik sonuçta bulursun illabu benim bir kere daha başıma geldi direk dışarıda abdomeninde aynı bunun gibi parçayla bulmuştum o ertesi sabah baktığımda ölüydü o yüzden cımbızla deneme taraftarıyım
benim zaten 4 tane messor kolonim var ama bunun boyutu çok küçük o yüzden acaba farklı bir türdür diye tutuyorumİstersen hayvanı sal nisan ayına daha girmedik sonuçta bulursun illa
Boyut farkı genellikle larva iken beslenmeyle alakalı olabiliyor messor messordur zaten hocam pek takmayın tür konusunu (bana kalırsa)benim zaten 4 tane messor kolonim var ama bunun boyutu çok küçük o yüzden acaba farklı bir türdür diye tutuyorum
Boyut farkı fazla cidden isterseniz daha bilgili birinin yazmasını bekleyin ama hayvanın yumurtlayamayacağı şüphesindeyim risk almalısınız
Alt türler var barboros componotus gibitamamdır. Sadece cinsinin messor olduğuna eminmiyiz aynı bölgeden messor kraliçesi buldum kendi messor kolonilerim de var ve messor kraliçeleri ile arasında bariz bir boyut farkı var neredeyse yarı yarıya