Ytongu çevrende inşaat bulursan isteyebilirsin. Boruyu da petshoplarda bulabilirsin.Bu tüpleri beslenme alanına bağlayan plastik boruları nereden temin edebilirim? Ve de yutongu nerede bulurum? Şimdiden teşekkürler.
Sağol teşekkürlerYtongu çevrende inşaat bulursan isteyebilirsin. Boruyu da petshoplarda bulabilirsin.
Hmm sağolBoruyu nalburlarda daha kolay bulursun petshoptaki borular ince oluyor.
Yutongu eniştem inşaatla ilgileniyor ondan aldım ama boruyu gittiğim nalburlarda buldum küçük geldi tüplere.Boruyu nalburda bulursun, Ytongu da inşaattan istemeni tavsiye etmem (tabi sen bilirsin) bence en iyisi inşaat malzemesi satan yerlerden almandır, bu tür yerleri bilmiyorsan da nalburlara sorarsan onlar sana nereden alabileceğini söylerler.
Öyle yapmayacak mıydık?direk tüpe takmayı denemedin umarım
Yani tüpün ucuna veya içine geçirmeye çalıştım,olmadı.Öyle yapmayacak mıydık?
Karincam.com var ordan temin edebikirsunYutongu eniştem inşaatla ilgileniyor ondan aldım ama boruyu gittiğim nalburlarda buldum küçük geldi tüplere.
Baktım güzelmiş ilgilenirim büyük ihtimalle. Sağol.Karincam.com var ordan temin edebikirsun
Baktım güzelmiş ilgilenirim büyük ihtimalle. Sağol.
O siteden veya başka bir karınca sitesinden transfer aparatı alıp transferi o şekilde yapmanız lazım transferi boru ile yapmanın bir manası yok ek olarak dez avantajıda var hem küçük tür transfer ediyorsanız yandan kaçak verebilir hem siz boruya takıp çıkarırken borunun boyutuna göre dikkatli olmazsanız tüpünüz kırılabilir kırılır ise yine Kolonide kaçak verirsiniz ( Aynı şey transfer aparatı içinde geçerli ama onda dikkatli olursanız birşey olmaz ) yani zaten tam tüp böyutuna uygun içeri girecek boru bulmak zor ama siz bilirsiniz ister transfer aparatı alın ister Boru ( Transfer için transfer aparatı öneririm ama Boruyada eninde sonunda Formicariumda işiniz olacak )Öyle yapmayacak mıydık?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yani tüpün ucuna veya içine geçirmeye çalıştım,olmadı.