pipo pompa seçimi

80 90 litrelik akvaryuma koyucam 200litre ye kadar temizliyormuş çok mu güçlü kalır birde bana fiyatı çok ucuz geldi bi sıkıntı olur mu önerdiğiniz pipo varsa trendyol ve hepsiburada dan atarsanız sevinirim teşekkürler lepistesler ve vatozlarda kullanılcak
Askı filtre kullanmanı tavsiye ederim. Atl serisi süngeri pek hoşuma gitmiyor . 150 TL civarı bir askı filtre işini görecektir. Hem mekanik filtrasyon da yapar

Owerlord

Yumurta
Üye
80 90 litrelik akvaryuma koyucam 200litre ye kadar temizliyormuş çok mu güçlü kalır birde bana fiyatı çok ucuz geldi bi sıkıntı olur mu önerdiğiniz pipo varsa trendyol ve hepsiburada dan atarsanız sevinirim teşekkürler lepistesler ve vatozlarda kullanılcak
Filtre seçiminiz akvaryumu ne şekilde yapıcağınıza bağlı üretim akvaryumu ise pipo daha iyidir ama yanında hava motoru da almalısınız hatırlatayım normal bir akvaryum ise şelale filtre daha iyi olucaktır

Owerlord

Yumurta
Üye
Ucuz olma sebebi sadece sünger ve gerekli plastik parçalar güçlü kalmaz hava motoru ile gücü ayarlarsın güçlü gelirse bile hava hortumuna vana takar halledersin @akvaryumpaylaşımları arkadaşımızın dediği askı filtreyleyle şelale dediğim filtre aynı şeyler karışıklık olmasın