Delip kafasını alta sokuyor bi kralicem daha öldü bu yüzden su sızıntısı yok hattaoyle olmasin diye fazladan pamuk koyuyorum yine aynısı oluyor şuan fotoğraf atamam musait değilimPamukta kendini nasıl boğuyor pek anlamadım ama pamuğu çok bastırdıysanız ya da su sızdırıyorsa sıkıntı yaratabilir. Fotoğraf atar mısınız?
Oda canlanmışDelip kafasını alta sokuyor bi kralicem daha öldü bu yüzden su sızıntısı yok hattaoyle olmasin diye fazladan pamuk koyuyorum yine aynısı oluyor şuan fotoğraf atamam musait değilim
Pheidole 2 kere gittidiğer tarafa hesap verip geliyorlar demek ki
🤣 🤣diğer tarafa hesap verip geliyorlar demek ki
Fazladan pamuk bile koydum.Pamuk gevşek olmuş olabilir mi? Biraz daha sıkı yapmayı deneyiniz.
Bunu söylediğinizi görmüştüm, siz pamuğu gevşek yapıp üstüne bir kat daha gevşek pamuk yaptınız mutemelen. Benim kastettiğim tek kat yapıp sıkı yapmanızdı, uzun değil sıkı.Fazladan pamuk bile koydum.
Suyunu aldim sadece ıslak pamuk koydumBunu söylediğinizi görmüştüm, siz pamuğu gevşek yapıp üstüne bir kat daha gevşek pamuk yaptınız mutemelen. Benim kastettiğim tek kat yapıp sıkı yapmanızdı, uzun değil sıkı.
Su bazen tasiyorSuya ulaşamamalarından kaynaklı pamuğa iyice giriyor ve suya erişmeye çalışıyor olabilir. Pamuğu biraz daha çok bastırın.
Su bazen tasiyor