Yaşadığım yerde aynı pheidole gibi küçük sarı ve koca kafalı karıncalardan var bunlar pheidoledir dimi o şekil başka tür olabilir miBen bulduğum tüm pheidoleleri akşam saatlerinde buldum. Özellikle 5-6 gibi. Onun dışında saat 21'den sonra hava iyice kararınca balkonuma gelen Pheidoleler de olmuştu. Yani bir belgeye dayanmasa da tecrübelerim genelde akşam uçtukları yönünde.
Muhtemelen Pheidoledir, başka pek fazla yok. Yine de görsel atarsanız kesinleştirebilirim.Yaşadığım yerde aynı pheidole gibi küçük sarı ve koca kafalı karıncalardan var bunlar pheidoledir dimi o şekil başka tür olabilir mi
Öğlen saatlerinde bulmuştuk seninle. Ama akşamdan kalmaydı muhtemelen o uçuş da.Ben bulduğum tüm pheidoleleri akşam saatlerinde buldum.
Evet, geneli ölüydü zaten. Hatta dün uçuş olmuş falan dediğimizi hatırlıyorum. Ama zaten saatlere çok sınır koyulabileceğini sanmıyorum, türe göre bile değişir. Yine de daha çok akşam saatlerinde buldum.Öğlen saatlerinde bulmuştuk seninle. Ama akşamdan kalmaydı muhtemelen o uçuş da.
Görsel yok malesef.peki mayıs akşamları uçarlar mı bizim burası erken ısınıyorMuhtemelen Pheidoledir, başka pek fazla yok. Yine de görsel atarsanız kesinleştirebilirim.
Zaten genel olarak mayıs, haziran ayları uçuşlarının en fazla olduğu aylar.Görsel yok malesef.peki mayıs akşamları uçarlar mı bizim burası erken ısınıyor