Biraz daha ileri daha büyük bir koloni gördüm ve bir prensin uçmaya çalıştığına da şahit oldum. Sanırsam uçuş olacakGenellikle önce prensler uçar. Ensest üreme ihtimalini azaltmak için. Prensler uçtuğu takdirde 2-3 saate uçuş olacağını zannediyorum.
Bir prenses bir prens alsam aynı ortama koysam çiftleşirler miGenellikle önce prensler uçar. Ensest üreme ihtimalini azaltmak için. Prensler uçtuğu takdirde 2-3 saate uçuş olacağını zannediyorum.
Bir prenses birden fazla prensle çiftleşir, eğer yapacaksan bir tık büyük bir outworld veya kabın içinde yapmanı öneririm.Bir prenses bir prens alsam aynı ortama koysam çiftleşirler mi
Genişçe bir şeffaf kabın içine üç beş prens bir iki prenses koyun, kabın içine ışık geçirecek yapıda olması önemli.Bir prenses bir prens alsam aynı ortama koysam çiftleşirler mi
Biraz zor. "Nuptial flight induction stimulus" dediğimiz mekanizmaların tetiklenmesi için son derece doğal bir ortam çiftleşmenin gerçekleşmesi için şart. Bazen istemeden de olsa yeterince uygun koşulları sağlayıp çiftleşmeye de tanık olabileceğiniz durumlar var elbette.Bir prenses bir prens alsam aynı ortama koysam çiftleşirler mi