Hakkında tek bildiğim şey trde askeri olan birkaç türden biri olmasınasil bir tür ve ne ile beslenir
trde yok diye biliyorumnasil bir tür ve ne ile beslenir
Türkiye'de kayıtlarda yok. istilacı bir tür her türlü şarta uyum sağlayabiliyorlar. çok hızlı üreyip yayılabiliyorlar. yakıcı bir ısırığı varmış. askerli ve minor media majore sahip türlerden biri. messorla kuzen cinsler. tohumla destekleyebilirsiniz ama yasatamazsiniz onun dışında protein ve şeker şeklinde beslenirler.Hakkında tek bildiğim şey trde askeri olan birkaç türden biri olması
sagolTürkiye'de kayıtlarda yok. istilacı bir tür her türlü şarta uyum sağlayabiliyorlar. çok hızlı üreyip yayılabiliyorlar. yakıcı bir ısırığı varmış. askerli ve minor media majore sahip türlerden biri. messorla kuzen cinsler. tohumla destekleyebilirsiniz ama yasatamazsiniz onun dışında protein ve şeker şeklinde beslenirler.
sagolTürkiye'de kayıtlarda yok. istilacı bir tür her türlü şarta uyum sağlayabiliyorlar. çok hızlı üreyip yayılabiliyorlar. yakıcı bir ısırığı varmış. askerli ve minor media majore sahip türlerden biri. messorla kuzen cinsler. tohumla destekleyebilirsiniz ama yasatamazsiniz onun dışında protein ve şeker şeklinde beslenirler.
Aklıma takılan soru türünün pheidola parva olduğunu nasıl anladın??nasil bir tür ve ne ile beslenir
soktu da beniAklıma takılan soru türünün pheidola parva olduğunu nasıl anladın??
gerçekten yakıyor musoktu da beni
Hacı ülkede kayıtlarda yok seni nasıl soktu?soktu da beni
hacı buldum da soktuHacı ülkede kayıtlarda yok seni nasıl soktu?
abartılacak kadar degil akat hıssedıyosungerçekten yakıyor mu
bilmiyorum bro ısırıgı yaktı bende arattım bır kac yerdePallidula ile parvayı karıştırıyorsunuzdur.