ülkemizde gayet de bulunuyorPheidole parva ülkemizde bulunmayan bir tür. Yabancı kaynaklı videolar mevcut oralardan ulaşabilirsiniz
çok güzel bi tür ülkemizde askeri olan tek familya pheidole familyası canlı yem ile beslenirNasıl canlıdır hangi ortamda yaşar ve ne ile beslenir
arkadaş türden bahsetmiş cinsten değil. daha nazik bir şekilde yazsaydınız keşke.ülkemizde gayet de bulunuyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
çok güzel bi tür ülkemizde askeri olan tek familya pheidole familyası canlı yem ile beslenir
İlk öncelikle ülkemizde kayıt altında olan bir tür değil.Karşı düşüncenizi destekleyen bir belge veya kaynak gösterin bana. Kazı çalışmalarında ülkemizde sadece 5 tür bulunmuş durumda ve pheidole parva bulunmamakta. Olayı bilmeden atladığınız o kadar bariz bir şekilde belli oluyor. Pheidole tür değil cinstir. Ülkemizdeki askeri olan tek ''CİNS'' değil, dorylus cinside buna dahildir. Pheidole diye bir familya bulunmamakta zaten. Pheidole cinsi karıncalar,canlı yem, meyveler ve bazı küçük tohumlarla da beslenebilmekte.ülkemizde gayet de bulunuyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
çok güzel bi tür ülkemizde askeri olan tek familya pheidole familyası canlı yem ile beslenir
kadir hocayla iletişime geçtim trap bir tür olduğunu söyledi incelemesi için gönderdim pheidolep arva olabilceğini düşünüyoruzİlk öncelikle ülkemizde kayıt altında olan bir tür değil.Karşı düşüncenizi destekleyen bir belge veya kaynak gösterin bana. Kazı çalışmalarında ülkemizde sadece 5 tür bulunmuş durumda ve pheidole parva bulunmamakta. Olayı bilmeden atladığınız o kadar bariz bir şekilde belli oluyor. Pheidole tür değil cinstir. Ülkemizdeki askeri olan tek ''CİNS'' değil, dorylus cinside buna dahildir. Pheidole diye bir familya bulunmamakta zaten. Pheidole cinsi karıncalar,canlı yem, meyveler ve bazı küçük tohumlarla da beslenebilmekte.
Bilmediğiniz konulara bilge gibi atlayıp davranmayın. Cümlenizin %99 u hatalı, dikkat edin.
List;
Pheidole balcanica
Pheidole indica
Pheidole koshewnikovi
Pheidole megacephala
Pheidole pallidula
Kaynak:https://www.researchgate.net/public...he_Ant_Fauna_of_Turkey_Hymenoptera_Formicidae