Pheidole pallidula kraliçelerim az yumurtluyor

yusufff01

Pupa
Üye
4 adet pheidole pallidula kraliçem ve otuza yakın işçisi var,ama sadece iki tane yumurta var.Şekerli su ve yumurta beyazını karıştırıp verdim hem protein hem de şekerle enerji alsınlar diye.Ama yumurtlama olmuyor çok,normal de bol bol yumurtlarlardı

Ekli dosyalar

• 20231022_210807-1-1.jpg
    20231022_210807-1-1.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 12

ömerr

Nanitik
Üye
4 adet pheidole pallidula kraliçem ve otuza yakın işçisi var,ama sadece iki tane yumurta var.Şekerli su ve yumurta beyazını karıştırıp verdim hem protein hem de şekerle enerji alsınlar diye.Ama yumurtlama olmuyor çok,normal de bol bol yumurtlarlardı
Kış uykusuna yatırmanızı öneriririm.

yusufff01

Pupa
Üye
Kış uykusuna yatırmanızı öneriririm.
Evet yatırdım buz dolabına koydum direkt soğuk zemine temas etmeyecek şekilde bezle sardım.Herşey normal gidiyor hareketler çok yavaşladı yok denecek kadar az hareket ediyorlar.Buz dolabı 18 derece uyku için ideal olduğunu düşündüm

Mustafaf

Yumurta
Üye
Evet yatırdım buz dolabına koydum direkt soğuk zemine temas etmeyecek şekilde bezle sardım.Herşey normal gidiyor hareketler çok yavaşladı yok denecek kadar az hareket ediyorlar.Buz dolabı 18 derece uyku için ideal olduğunu düşündüm
14 derece olursa iyi olur genelde oyle oneriyorlar

Abdullah09

Yumurta
Üye
Buzdolabına koyulmamali diye biliyorum 2ay daha beslemeye devam edin sonra balkon veya soğuk bir odada kış uykusuna yatırın