Açık alanlara bak ben genellikle phedolia uçuşlarına akşam vakti denk geliyorum lambaların altına bakmayı unutmaMerhabalar, İstanbulda yaşıyorum. Pheidole cinsinin şu sıralar uçuş yaptığı bir bölge bilen var mı acaba? Ben kraliçesini bırakın yakın çevremde kolonisini bile göremedim.
Bu arada prens ve kanatlı kraliçe bulursanız da alın. Pheidole’ler ensest bir cins, aynı koloniden bile olsa yapay dölleme yapabilirsiniz.Merhabalar, İstanbulda yaşıyorum. Pheidole cinsinin şu sıralar uçuş yaptığı bir bölge bilen var mı acaba? Ben kraliçesini bırakın yakın çevremde kolonisini bile göremedim.
Yapabileceğin tek şey çevrendeki kolonileri incelemek. Uçuş olduğunda Pheidole'ler çevreye çok yayılıyor, belli eder kendini.
Açık alanlara bak ben genellikle phedolia uçuşlarına akşam vakti denk geliyorum lambaların altına bakmayı unutma
Cevaplarınız için teşekkür ederim ama sorun civarımda belki de hiç pheidole kolonisi olmamasıBu arada prens ve kanatlı kraliçe bulursanız da alın. Pheidole’ler ensest bir cins, aynı koloniden bile olsa yapay dölleme yapabilirsiniz.
Eğer satın almak istiyorsanız, underground ant world sitesinde satılıyor.Cevaplarınız için teşekkür ederim ama sorun civarımda belki de hiç pheidole kolonisi olmaması![]()
İnternetten kraliçe satın alma fikrine sıcak bakmıyorum yine de teşekkür ederim bence bu hobinin heyecanı aradığın kraliçeyi bulmaktan geliyorEğer satın almak istiyorsanız, underground ant world sitesinde satılıyor.
Bencede kendinizin bulması en iyisiİnternetten kraliçe satın alma fikrine sıcak bakmıyorum yine de teşekkür ederim bence bu hobinin heyecanı aradığın kraliçeyi bulmaktan geliyor
Yakın olması gerekmiyor. Kilometrelerce uçabilir kraliçeler.Cevaplarınız için teşekkür ederim ama sorun civarımda belki de hiç pheidole kolonisi olmaması![]()