Pheidole Cinsi İçin Bariyer

Dextrous

Yumurta
Üye
Arkadaşlar Pheidole kolonim var. Kaçak oluyor diye outworld bağladım fakat değişen bir şey olmadı. Bana sağlam bir bariyer formülü gerekiyor sanırım. Pheidole'ler için hangi bariyeri önerirsiniz? Aramızda Pheidole cinsi ile tecrübeli olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Arkadaşlar Pheidole kolonim var. Kaçak oluyor diye outworld bağladım fakat değişen bir şey olmadı. Bana sağlam bir bariyer formülü gerekiyor sanırım. Pheidole'ler için hangi bariyeri önerirsiniz? Aramızda Pheidole cinsi ile tecrübeli olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.
Hocam pudra+zeytin yağı karıştırıp üstüne sür out world ün. Karınca çiftliğim kanalında var videosu.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Pheidole cinsinde işe yarar mı peki?
Çok kaçak bir cins çünkü.
Hiç beslemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum. Çünkü benim bildiğim tüm karıncalar pudrayı sevmez. Zeytin yağındanda kayıyorlar. Başka bir yöntem bilmiyorum ben.

ATHENA

Minör
Üye
Hocam pudra+zeytin yağı karıştırıp üstüne sür out world ün. Karınca çiftliğim kanalında var videosu.
Asla önermem. Pheidole için ama herhangi bir tür içinde önermem yağ alıyor katılaşıyor ve silinmiyor kazımak gerekiyor. Cam vs. İse kırılıyor. Önerim el kremi Gratis'de olan el kremleri uygun.

Dextrous

Yumurta
Üye
Asla önermem. Pheidole için ama herhangi bir tür içinde önermem yağ alıyor katılaşıyor ve silinmiyor kazımak gerekiyor. Cam vs. İse kırılıyor. Önerim el kremi Gratis'de olan el kremleri uygun.
Teşekkürler. Ben de krem kullanmayı düşünüyordum.

Dextrous

Yumurta
Üye
IMG_3513.jpegBu kremi kullanmayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Dextrous

Yumurta
Üye
İki tane işçi kreme girmeye çalıştı sadece. Yaklaşık bir saattir izliyorum ve krem bariyer işe yarıyor gibi duruyor. (Pheidole)

Ekli dosyalar

• IMG_3519.jpeg
    IMG_3519.jpeg
    29.9 KB · Görüntüleme: 10

Dextrous

Yumurta
Üye
Güncelleme;
Arkadaşlar ilk etapta krem işe yarar gibi görünse de Pheidole'ler için krem bariyer kesin bir çözüm değil. Nadir de olsa üzerinden yürüyüp geçen işçiler oluyor. Şu an için krem + kapak ile devam edeceğim.

Son düzenleme: